1 GÜNDE AYAĞA KALKTI

Sağlık 22.07.2019 - 13:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3805+ kez okundu.
 

1 GÜNDE AYAĞA KALKTI

Fatsa Devlet Hastanesine şiddetli kanama şikayeti ile başvuran hasta yapılan ameliyat sonrası 1 günde ayağa kalktı.

Fatsa Devlet Hastanesine şiddetli kanama şikayeti ile başvuran hasta yapılan ameliyat sonrası 1 günde ayağa kalktı.  Rahatsızlığı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesine başvuran ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Cennet Ay Tok tarafından muayene edilen hastanın laparoskopi yöntemi ile rahminin alınmasına karar verildi.  Başarılı bir operasyon geçiren hasta  “Başta doktorum olmak üzere emeği geçen tüm Fatsa Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.  Ameliyatı gerçekleştiren Fatsa Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Cennet Ay Tok “Hastamızın rahim alma ameliyatı için gerekliliği mevcuttu. Bizde burada hasta konforunu sağlamak için kapalı ameliyat kararını verdik. Çok konforlu ve eve dönme süresi çok kısa olan Laparoskopi ile histerektomi ameliyatlarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Fatsa Devlet Hastanesine şiddetli kanama şikayeti ile başvuran hasta yapılan ameliyat sonrası 1 günde ayağa kalktı.

Fatsa Devlet Hastanesine şiddetli kanama şikayeti ile başvuran hasta yapılan ameliyat sonrası 1 günde ayağa kalktı. 
Rahatsızlığı nedeniyle Fatsa Devlet Hastanesine başvuran ve Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Cennet Ay Tok tarafından muayene edilen hastanın laparoskopi yöntemi ile rahminin alınmasına karar verildi. 
Başarılı bir operasyon geçiren hasta  “Başta doktorum olmak üzere emeği geçen tüm Fatsa Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi. 
Ameliyatı gerçekleştiren Fatsa Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Cennet Ay Tok “Hastamızın rahim alma ameliyatı için gerekliliği mevcuttu. Bizde burada hasta konforunu sağlamak için kapalı ameliyat kararını verdik. Çok konforlu ve eve dönme süresi çok kısa olan Laparoskopi ile histerektomi ameliyatlarımızı yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.