MÜDÜR GENÇ'TEN PEHLİVANLARA ZİYARET

Spor 24.09.2018 - 14:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4460+ kez okundu.
 

MÜDÜR GENÇ'TEN PEHLİVANLARA ZİYARET

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Sporcu Eğitim Merkezinde Eğitim Gören Güreşçileri ziyaret etti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Sporcu Eğitim Merkezinde Eğitim Gören Güreşçileri ziyaret etti. Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat Akman ve antrenörlerden Sporcular hakkında bilgiler alan İl Müdürü Mustafa Genç sporcularla da ilgilenip ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Ziyaretle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Müdürü Genç “Ordu da çok sevilen güreşte sporcu sayısı 3 yılda üçe katlandık. Hedefimiz 1500 olan faal güreşçi sayısını 2 bine çıkarmak. Güreş’te üç yıl içinde Ordu da 3 büyük  organizasyon yaptık. İlimizde Olimpik olan minder güreşinin popüler olması için Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığımızın her yıl bir şampiyonasını ilimizde gerçekleştirdik. Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası, U 23 Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası, U 23 Türkiye Greko-Romen Güreş Şampiyonası, Yıldızlar ve Gençler grup şampiyonaları Ordu’da yapılan ve daha önce yapılmamış şampiyonalardı. 11 ilçede var olan güreş branşını yıl sonuna Bakanlığımızın ilimize göndereceği yeni antrenörlerle 14 çıkaracağız. 2018 yılında milli takımlara 6 sporcu, kulüplerin alt yapılarına 25 sporcu yetiştirdik. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tesisleşme hamlesi ve spora verdiği büyük destekler sayesinde sporcular sunulan imkanla çok güzel ortamlarda antrenman yaptığını söyleyen Genç ilimizde yapılan spor çalışmalarına büyük destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Seddar Yavuz’a Spor Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Bizler onların verdiği destekle 19 İlçemizde her gencimize ulaşmaya onlara dokunmaya çalışıyoruz dedi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Sporcu Eğitim Merkezinde Eğitim Gören Güreşçileri ziyaret etti.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Sporcu Eğitim Merkezinde Eğitim Gören Güreşçileri ziyaret etti. Sporcu Eğitim Merkezi Müdürü Nevzat Akman ve antrenörlerden Sporcular hakkında bilgiler alan İl Müdürü Mustafa Genç sporcularla da ilgilenip ihtiyaç ve taleplerini dinledi.
Ziyaretle ilgili gazetecilerin sorularını yanıtlayan İl Müdürü Genç “Ordu da çok sevilen güreşte sporcu sayısı 3 yılda üçe katlandık. Hedefimiz 1500 olan faal güreşçi sayısını 2 bine çıkarmak.
Güreş’te üç yıl içinde Ordu da 3 büyük 
organizasyon yaptık.
İlimizde Olimpik olan minder güreşinin popüler olması için Türkiye Güreş Federasyonu başkanlığımızın her yıl bir şampiyonasını ilimizde gerçekleştirdik. Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası, U 23 Türkiye Serbest Güreş Şampiyonası, U 23 Türkiye Greko-Romen Güreş Şampiyonası, Yıldızlar ve Gençler grup şampiyonaları Ordu’da yapılan ve daha önce yapılmamış şampiyonalardı.
11 ilçede var olan güreş branşını yıl sonuna Bakanlığımızın ilimize göndereceği yeni antrenörlerle 14 çıkaracağız.
2018 yılında milli takımlara 6 sporcu, kulüplerin alt yapılarına 25 sporcu yetiştirdik.
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın tesisleşme hamlesi ve spora verdiği büyük destekler sayesinde sporcular sunulan imkanla çok güzel ortamlarda antrenman yaptığını söyleyen Genç ilimizde yapılan spor çalışmalarına büyük destek veren başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Valimiz Seddar Yavuz’a Spor Genel Müdürlüğümüze teşekkür ederim. Bizler onların verdiği destekle 19 İlçemizde her gencimize ulaşmaya onlara dokunmaya çalışıyoruz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.