BAŞKÖY-AKGÜNEY-BAKACAK BAĞLANTI YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Gündem 11.09.2018 - 15:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3566+ kez okundu.
 

BAŞKÖY-AKGÜNEY-BAKACAK BAĞLANTI YOLU ASFALTA KAVUŞTU

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabadüz’ün önemli grup yollarından olan Başköy-Akgüney-Bakacak bağlantı yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabadüz’ün önemli grup yollarından olan Başköy-Akgüney-Bakacak bağlantı yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplam uzunluğu 7 km olan yolda tamamlanan asfalt çalışması ile Başköy, Akgüney, Bakacak, Dişkaya ve Harami Mahallelerine kolay ulaşım sağlanacak. BEŞ MAHALLENİN ULAŞIMI KONFORLU HALE GELDİ İlçelerde yürüttüğü yol çalışmaları ile modern yollar inşa etmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi Kabadüz İlçesi Başköy-Akgüney-Bakacak bağlantı yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplam uzunluğu 7 km olan bağlantı yolunun asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “ İlçelerde modern ve konforlu yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz proje ile Kabadüz ilçemizin önemli bağlantı yollarından birini daha asfalt konforu ile buluşturarak Başköy, Akgüney, Bakacak, Dişkaya ve Harami Mahallelerine vatandaşlarımızın kolay ve konforlu bir şekilde ulaşmasını sağladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi. YATIRIMLAR DEVAM EDECEK Kabadüz’e bugüne kadar Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 94 km asfalt çalışması yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, “İlçelerde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi kaliteli ve modern yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Kabadüz ilçemizde şimdiye kadar 94 km asfalt çalışması yaptık. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımıza devam ederek Ordu’yu yolları ile örnek gösterilen marka bir şehir haline getireceğiz” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabadüz’ün önemli grup yollarından olan Başköy-Akgüney-Bakacak bağlantı yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kabadüz’ün önemli grup yollarından olan Başköy-Akgüney-Bakacak bağlantı yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplam uzunluğu 7 km olan yolda tamamlanan asfalt çalışması ile Başköy, Akgüney, Bakacak, Dişkaya ve Harami Mahallelerine kolay ulaşım sağlanacak.

BEŞ MAHALLENİN ULAŞIMI KONFORLU HALE GELDİ

İlçelerde yürüttüğü yol çalışmaları ile modern yollar inşa etmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi Kabadüz İlçesi Başköy-Akgüney-Bakacak bağlantı yolunda asfalt çalışmalarını tamamladı. Toplam uzunluğu 7 km olan bağlantı yolunun asfalt çalışmalarının tamamlandığını belirten Başkan Enver Yılmaz, “ İlçelerde modern ve konforlu yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yürüttüğümüz proje ile Kabadüz ilçemizin önemli bağlantı yollarından birini daha asfalt konforu ile buluşturarak Başköy, Akgüney, Bakacak, Dişkaya ve Harami Mahallelerine vatandaşlarımızın kolay ve konforlu bir şekilde ulaşmasını sağladık. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Kabadüz’e bugüne kadar Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından 94 km asfalt çalışması yapıldığını belirten Başkan Yılmaz, “İlçelerde vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi kaliteli ve modern yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Kabadüz ilçemizde şimdiye kadar 94 km asfalt çalışması yaptık. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımıza devam ederek Ordu’yu yolları ile örnek gösterilen marka bir şehir haline getireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.