30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

Gündem 28.08.2018 - 17:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4005+ kez okundu.
 

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

Ordu Valiliğince hazırlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlama programı belli oldu.

Ordu Valiliğince hazırlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlama programı belli oldu. 30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 09.00’da, Şarkiye mahallesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak kutlama programı, saat 09.20’de, Valilik Makamında, Vali Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın tebrikleri kabulü ile devam edecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ana kutlama programı, aynı gün saat 10.00’da, Ordu Lisesi önündeki tören alanında icra edilecek. Burada yapılacak törende, Vali Seddar Yavuz, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte törene katılanların bayramını kutlayacak.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirilecek. Halk oyunları gösterisi, şiir okunması, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi etkinliğinden sonra yapılacak tören geçişi ile program sona erecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bu yıl ilk kez Bahçelievler mahallesi Tayfun Gürsoy Parkında, 18.00-18.50 saatleri arasında şehitleri anma ve Kur’an-ı Kerim tilaveti programı gerçekleştirilecek.  30 Ağustos Zafer Bayramı kutalam programı, aynı gün saat 19.30’da, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’un evsahipliğinde yapılacak Resepsiyon ile son bulacak 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI 30 Ağustos 2018 Perşembe 09.00 Çelenk Sunma Töreni (Yer: Atatürk Anıtı) •      Çelenk Sunumu •      Saygı Duruşu •      İstiklal Marşı Eşliğinde Bayrağımızın Göndere Çekilmesi 09.20 Tebrikat Töreni (Yer: Valilik Makamı) •     Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafından Tebriklerin Kabulü 10.00 Kutlama Töreni (Yer: Ordu Lisesi Önü) •      Vali ve Büyükşehir Belediye Başkam Tarafından Halkın Bayramının Kutlanması •      Saygı Duruşu, İstiklal Marşı •      Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması •      Halk Oyunları Ekibinin Gösterisi •      Şiirlerin okunması ve ödül töreni, •      Tören Geçişi 18.00-18.50 Şehitleri Anma ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti (Yer: Tayfun Gürsoy Parkı) (NOT: Hava muhalefeti olması halinde program Ulu Camii'de yapılacaktır.) 19:30 Resepsiyon (Yer: Ordu Kültür Sanat Merkezi) NOT: Havaların yağmurlu olması halinde tören, Protokol mensupları, Jandarma Tören Mangası, Bayrak ve Flama ekibi, diğer görevliler ve halkımızın katılımı ile Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacaktır.
Ordu Valiliğince hazırlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlama programı belli oldu.

Ordu Valiliğince hazırlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 96. Yıldönümü kutlama programı belli oldu.

30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 09.00’da, Şarkiye mahallesindeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başlayacak kutlama programı, saat 09.20’de, Valilik Makamında, Vali Seddar Yavuz ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın tebrikleri kabulü ile devam edecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın ana kutlama programı, aynı gün saat 10.00’da, Ordu Lisesi önündeki tören alanında icra edilecek. Burada yapılacak törende, Vali Seddar Yavuz, beraberinde Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile birlikte törene katılanların bayramını kutlayacak.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirilecek. Halk oyunları gösterisi, şiir okunması, çeşitli yarışmalarda dereceye girenlerin ödüllerinin verilmesi etkinliğinden sonra yapılacak tören geçişi ile program sona erecek.

30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle bu yıl ilk kez Bahçelievler mahallesi Tayfun Gürsoy Parkında, 18.00-18.50 saatleri arasında şehitleri anma ve Kur’an-ı Kerim tilaveti programı gerçekleştirilecek.

 30 Ağustos Zafer Bayramı kutalam programı, aynı gün saat 19.30’da, Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde, Vali Seddar Yavuz ve Eşi Selda Yavuz’un evsahipliğinde yapılacak Resepsiyon ile son bulacak

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI'NIN 96. YILDÖNÜMÜ KUTLAMA PROGRAMI

30 Ağustos 2018 Perşembe

09.00 Çelenk Sunma Töreni (Yer: Atatürk Anıtı)

•      Çelenk Sunumu

•      Saygı Duruşu

•      İstiklal Marşı Eşliğinde Bayrağımızın Göndere Çekilmesi

09.20 Tebrikat Töreni (Yer: Valilik Makamı)

•     Vali ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tarafından Tebriklerin Kabulü

10.00 Kutlama Töreni (Yer: Ordu Lisesi Önü)

•      Vali ve Büyükşehir Belediye Başkam Tarafından Halkın Bayramının Kutlanması

•      Saygı Duruşu, İstiklal Marşı

•      Günün Anlam ve Önemini Belirten Konuşmanın Yapılması

•      Halk Oyunları Ekibinin Gösterisi

•      Şiirlerin okunması ve ödül töreni,

•      Tören Geçişi

18.00-18.50 Şehitleri Anma ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti (Yer: Tayfun Gürsoy Parkı)

(NOT: Hava muhalefeti olması halinde program Ulu Camii'de yapılacaktır.)

19:30 Resepsiyon (Yer: Ordu Kültür Sanat Merkezi)

NOT: Havaların yağmurlu olması halinde tören, Protokol mensupları, Jandarma Tören Mangası, Bayrak ve Flama ekibi, diğer görevliler ve halkımızın katılımı ile Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.