4 YILDA 121 KM YOL ASFALTLA BULUŞTU

Gündem 27.08.2018 - 14:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3759+ kez okundu.
 

4 YILDA 121 KM YOL ASFALTLA BULUŞTU

Standardı yüksek yollar inşa etmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hummalı çalışmalarını Ulubey ilçesinde de sürdürüyor.

Standardı yüksek yollar inşa etmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hummalı çalışmalarını Ulubey ilçesinde de sürdürüyor. Çalışmalarını 5 km uzunluğundaki Gündüzlü-Çukur mahalleleri grup yolunda yoğunlaştıran ekipler, 2 km’lik bölümde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlandı. İlçemizin, Büyükşehir’in nimetlerinden faydalanarak değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ulubey’de bu zamana kadar 121 km yolu asfaltla kavuşturduk. Bu yıl yapacağımız 49 km sıcak asfalt çalışmasıyla da ilçemizi modern ve model yollarla buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi. “ASIRLIK YOL SORUNLARINA NEŞTER VURUYORUZ” Ordu ve ilçelerinin asırlık yol sorunlarına neşter vurduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz süre boyunca ilçelerimizde yürüttüğümüz yol çalışmalarıyla asırlık yol sorununa neşter vurarak ilimiz ve ilçelerimizde modern yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Ulubey ilçesi Gündüzlü-Çukur mahalleleri grup yolunda da ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Toplam uzunluğu 5 km olan yolun 2 km’lik kısımda sıcak asfalt serimi tamamlandı. Geriye kalan kısımlar ise sıcak asfaltla buluşmaya hazırlanıyor. Hava şartları el verdiği ölçüde sıcak asfalt çalışmaları da sürecek” şeklinde konuştu. ULUBEY’DE 4 YILDA 121 KM YOL ASFALTLANDI Ulubey’de yol yatırımlarının devam ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “İlçemizde yürüttüğümüz projeler ile sağlam temeller üzerine modern yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçemizde bu zamana kadar 121 km yolu sıcak asfalt konforuyla buluşturduk. Vatandaşlarımız istedi bizler yerine getirdik. Söz verdiğimiz takvimde çalışmaları hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah 2018’de Ulubey ilçemizde 49 km yolu daha sıcak asfalta kavuşturacağız” diye konuştu.
Standardı yüksek yollar inşa etmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hummalı çalışmalarını Ulubey ilçesinde de sürdürüyor.

Standardı yüksek yollar inşa etmeye devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, hummalı çalışmalarını Ulubey ilçesinde de sürdürüyor. Çalışmalarını 5 km uzunluğundaki Gündüzlü-Çukur mahalleleri grup yolunda yoğunlaştıran ekipler, 2 km’lik bölümde sıcak asfalt çalışmalarını tamamlandı.

İlçemizin, Büyükşehir’in nimetlerinden faydalanarak değişim ve dönüşüm yaşadığını ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “Ulubey’de bu zamana kadar 121 km yolu asfaltla kavuşturduk. Bu yıl yapacağımız 49 km sıcak asfalt çalışmasıyla da ilçemizi modern ve model yollarla buluşturmayı sürdüreceğiz” dedi.

“ASIRLIK YOL SORUNLARINA NEŞTER VURUYORUZ”

Ordu ve ilçelerinin asırlık yol sorunlarına neşter vurduklarını belirten Başkan Yılmaz, “Göreve geldiğimiz süre boyunca ilçelerimizde yürüttüğümüz yol çalışmalarıyla asırlık yol sorununa neşter vurarak ilimiz ve ilçelerimizde modern yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Ulubey ilçesi Gündüzlü-Çukur mahalleleri grup yolunda da ekiplerimiz sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Toplam uzunluğu 5 km olan yolun 2 km’lik kısımda sıcak asfalt serimi tamamlandı. Geriye kalan kısımlar ise sıcak asfaltla buluşmaya hazırlanıyor. Hava şartları el verdiği ölçüde sıcak asfalt çalışmaları da sürecek” şeklinde konuştu.

ULUBEY’DE 4 YILDA 121 KM YOL ASFALTLANDI

Ulubey’de yol yatırımlarının devam ettiğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “İlçemizde yürüttüğümüz projeler ile sağlam temeller üzerine modern yollar inşa etmeye devam ediyoruz. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, ilçemizde bu zamana kadar 121 km yolu sıcak asfalt konforuyla buluşturduk. Vatandaşlarımız istedi bizler yerine getirdik. Söz verdiğimiz takvimde çalışmaları hayata geçirmenin gururunu yaşıyoruz. İnşallah 2018’de Ulubey ilçemizde 49 km yolu daha sıcak asfalta kavuşturacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.