KUMRU’YA SICAK YATIRIM

Gündem 18.08.2018 - 12:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4383+ kez okundu.
 

KUMRU’YA SICAK YATIRIM

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezini sıcak asfalta kavuşturmak için çalışmalara başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezini sıcak asfalta kavuşturmak için çalışmalara başladı. 19 ilçede sıcak asfalt dökümünü sürdürdüklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “İlçe yollarımızı modern ve konforlu hâle dönüştürmek için yaptığımız çalışmalar kapsamında, Kumru’muzu tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuşturuyoruz. İlimiz Büyükşehir ile ilkleri yaşamaya devam edecek” dedi. 900 METRELİK GÜZERGÂH SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR Sağlam temeller üzerine standardı yüksek yollar inşa ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “İlçelerimizde yürüttüğümüz yol seferberliğimiz hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Kumru ilçe merkezimiz konforlu ulaşıma kavuşacak. Karacalı Mahallesi Niksar Caddesi’ndeki 900 metrelik güzergâhta uygulanacak sıcak asfalt ile vatandaşlarımız, yıllardır özlemle beklenen standardı yüksek yollara kavuşacak. İlk etapta çalışmalarımızı 550 metrelik bölümde gerçekleştireceğiz. Kısa sürede yenilenen yolumuz, modern görünümüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. YATIRIMLAR SÜRECEK Kumru ilçesinde yatırımların devam edeceğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, ”Büyükşehir Belediyesi olarak, Kumru’muzda bu zaman kadar 91 km asfalt ve 7.5 km beton yol çalışması yaptık. Ekiplerimiz tarafından ilçemizde yol yatırımlarına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımızı sürdürerek Kumru ilçemizi daha yaşanabilir bir görünüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezini sıcak asfalta kavuşturmak için çalışmalara başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçe merkezini sıcak asfalta kavuşturmak için çalışmalara başladı. 19 ilçede sıcak asfalt dökümünü sürdürdüklerini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, “İlçe yollarımızı modern ve konforlu hâle dönüştürmek için yaptığımız çalışmalar kapsamında, Kumru’muzu tarihinde ilk kez sıcak asfalta kavuşturuyoruz. İlimiz Büyükşehir ile ilkleri yaşamaya devam edecek” dedi.

900 METRELİK GÜZERGÂH SICAK ASFALTLA BULUŞUYOR

Sağlam temeller üzerine standardı yüksek yollar inşa ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, “İlçelerimizde yürüttüğümüz yol seferberliğimiz hummalı bir şekilde devam ediyor. Bu kapsamda Kumru ilçe merkezimiz konforlu ulaşıma kavuşacak. Karacalı Mahallesi Niksar Caddesi’ndeki 900 metrelik güzergâhta uygulanacak sıcak asfalt ile vatandaşlarımız, yıllardır özlemle beklenen standardı yüksek yollara kavuşacak. İlk etapta çalışmalarımızı 550 metrelik bölümde gerçekleştireceğiz. Kısa sürede yenilenen yolumuz, modern görünümüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

YATIRIMLAR SÜRECEK

Kumru ilçesinde yatırımların devam edeceğini ifade eden Başkan Enver Yılmaz, ”Büyükşehir Belediyesi olarak, Kumru’muzda bu zaman kadar 91 km asfalt ve 7.5 km beton yol çalışması yaptık. Ekiplerimiz tarafından ilçemizde yol yatırımlarına yönelik çalışmalar devam ediyor. Bundan sonraki süreçte de yatırımlarımızı sürdürerek Kumru ilçemizi daha yaşanabilir bir görünüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.