ARAZİLERDE TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem 14.08.2018 - 17:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3054+ kez okundu.
 

ARAZİLERDE TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Ordu’da Meydana Gelen Sel Afeti Sonucunda Tarım Arazilerimizde Hasar Tespit Çalışmaları Aralıksız Sürüyor.

Ordu’da Meydana Gelen Sel Afeti Sonucunda Tarım Arazilerimizde Hasar Tespit Çalışmaları Aralıksız Sürüyor.  8-9 Ağustos 2018 tarihinde meydan gelen aşırı yağış sonucu başta Çaybaşı, İkizce, Ünye, Fatsa ve Perşembe İlçelerimiz olmak üzere bir çok ilçede tarım arazilerinde zararlar oluştu. Bu ilçeler dışında Akkuş, Kumru ve Çamaş İlçelerinde de çok daha dar bölgelerde ufak çaplı hasarlar oluştuğu tespit edildi. Felaketin meydana geldiği andan itibaren İl ve İlçe Müdürlüğümüz personeli tarafından sürekli, sahada çalışmalar gerçekleştirilmekte olup, hasar tespit çalışmalarının mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir. Afetten etkilenen çiftçilerimizin İl ve İlçe Müdürlükleri personellerince hasarlarının yerinde tespitinden sonra alınacak Hasar Tespit Komisyonu Kararları ile düşük faizli zirai kredi borçları 2018/10983 sayılı Kararname kapsamında ertelenecektir.      
Ordu’da Meydana Gelen Sel Afeti Sonucunda Tarım Arazilerimizde Hasar Tespit Çalışmaları Aralıksız Sürüyor.
Ordu’da Meydana Gelen Sel Afeti Sonucunda Tarım Arazilerimizde Hasar Tespit Çalışmaları Aralıksız Sürüyor. 
8-9 Ağustos 2018 tarihinde meydan gelen aşırı yağış sonucu başta Çaybaşı, İkizce, Ünye, Fatsa ve Perşembe İlçelerimiz olmak üzere bir çok ilçede tarım arazilerinde zararlar oluştu. Bu ilçeler dışında Akkuş, Kumru ve Çamaş İlçelerinde de çok daha dar bölgelerde ufak çaplı hasarlar oluştuğu tespit edildi.
Felaketin meydana geldiği andan itibaren İl ve İlçe Müdürlüğümüz personeli tarafından sürekli, sahada çalışmalar gerçekleştirilmekte olup, hasar tespit çalışmalarının mümkün olan en kısa sürede bitirilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız aralıksız sürdürülmektedir.
Afetten etkilenen çiftçilerimizin İl ve İlçe Müdürlükleri personellerince hasarlarının yerinde tespitinden sonra alınacak Hasar Tespit Komisyonu Kararları ile düşük faizli zirai kredi borçları 2018/10983 sayılı Kararname kapsamında ertelenecektir.  
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.