KUMRU’NUN BEKLEDİĞİ PROJE İHALE EDİLDİ

Gündem 28.06.2018 - 11:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3260+ kez okundu.
 

KUMRU’NUN BEKLEDİĞİ PROJE İHALE EDİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Kumru halkına söz verdiği Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Kumru halkına söz verdiği Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi. İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK “Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Dış Cephe İyileştirme Projesi”nin ihale edildiğini ve tamamlandığında Kumru’nun çehresinin değişeceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kumru ilçemize, insanımızın rahat vakit geçirebileceği modern bir kent meydanı ve trafik sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark kazandıracağımıza dair söz vermiştik. İçerisinde kapalı otoparkı, meydanı ve dış cephe iyileştirme çalışmalarıyla modern görünüme kavuşacak binaların yer aldığı projemizi tamamlandığımızda Kumru ilçemizin çehresini değiştiren bir yatırımı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi. TOPLAM PROJE ALANI “4 BİN 380 METREKARE” Kent Meydanı ve Kapalı Otopark Projesi’nin detaylarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Yılmaz, “Toplam 4 bin 380 metrekare alan üzerine uygulanacak projemizin 3 bin 65 metrekaresini 71 araçlık kapalı otopark oluşturacak. Ahşap seyir terasları, kafeteryası, mescidi, şadırvanı, peyzaj donatı elemanları ve otopark alanına kurulacak bay, bayan ve engelli tuvaleti ile bebek bakım odasını da içinde barındıracak projemiz Kumru ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Kumru halkına söz verdiği Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın Kumru halkına söz verdiği Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Dış Cephe İyileştirme Projesi ihale edildi.

İLÇENİN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

“Kent Meydanı, Kapalı Otopark ve Dış Cephe İyileştirme Projesi”nin ihale edildiğini ve tamamlandığında Kumru’nun çehresinin değişeceğini söyleyen Başkan Enver Yılmaz, “Kumru ilçemize, insanımızın rahat vakit geçirebileceği modern bir kent meydanı ve trafik sorununu ortadan kaldıracak kapalı otopark kazandıracağımıza dair söz vermiştik. İçerisinde kapalı otoparkı, meydanı ve dış cephe iyileştirme çalışmalarıyla modern görünüme kavuşacak binaların yer aldığı projemizi tamamlandığımızda Kumru ilçemizin çehresini değiştiren bir yatırımı vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

TOPLAM PROJE ALANI “4 BİN 380 METREKARE”

Kent Meydanı ve Kapalı Otopark Projesi’nin detaylarıyla ilgili de bilgi veren Başkan Yılmaz, “Toplam 4 bin 380 metrekare alan üzerine uygulanacak projemizin 3 bin 65 metrekaresini 71 araçlık kapalı otopark oluşturacak. Ahşap seyir terasları, kafeteryası, mescidi, şadırvanı, peyzaj donatı elemanları ve otopark alanına kurulacak bay, bayan ve engelli tuvaleti ile bebek bakım odasını da içinde barındıracak projemiz Kumru ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.