ORDU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Gündem 08.06.2018 - 09:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4269+ kez okundu.
 

ORDU GAZETECİLER CEMİYETİNDEN İFTAR YEMEĞİ

Vali Seddar Yavuz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Vali Seddar Yavuz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına katıldı.   Ordu Hampton By Hilton Otel’de verilen iftar programına, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ODÜ Rektör Yardımcısı Tevfik Noyan, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.   Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Vali Seddar  Yavuz, “Böylesine mübarek bir akşamda, sizlerle aynı sofrada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti  ifade ediyorum. Ordu, sizlerle güzel. Yerel basınımız güzel hizmetler yapıyor. Geldiğim günden buyana yoğun bir şekilde sizleri takip ediyorum. Görüyorum ki, hepiniz büyük bir sorumluluk içinde, kamu hizmeti anlayışı içinde bu hizmeti yerine getiriyorsunuz. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Vali Yavuz, ”Ramazan bayramı yaklaştı. Huzur içinde, sağlıkla inşallah bayrama ulaşırız. Seçim dolayısıyla bir yoğunluk yaşıyoruz. Özellikle trafik tedbirleri başta olmak üzere sizin hayatınızı kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.   Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ise yaptığı konuşmada, Geleneksel olarak yaptığımız iftar yemeği barışın, kardeşliğin ve paylaşmanın bugünlerde manevi olarak yaşadığımız bu iklimde Ordu Gazeteciler Cemiyeti ve Ordu basını olarak tüm paydaşlarımızla şehrimizi yönetenlerle birlikte aynı havayı teneffüs etmek istedik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Vali Seddar Yavuz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına katıldı.
Vali Seddar Yavuz, Ordu Gazeteciler Cemiyeti tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar programına katıldı.
 
Ordu Hampton By Hilton Otel’de verilen iftar programına, Vali Seddar Yavuz, AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Bülent Civelek, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ODÜ Rektör Yardımcısı Tevfik Noyan, bazı daire müdürleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile gazeteciler katıldı.
 
Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Vali Seddar  Yavuz, “Böylesine mübarek bir akşamda, sizlerle aynı sofrada bulunmaktan duyduğum memnuniyeti  ifade ediyorum. Ordu, sizlerle güzel. Yerel basınımız güzel hizmetler yapıyor. Geldiğim günden buyana yoğun bir şekilde sizleri takip ediyorum. Görüyorum ki, hepiniz büyük bir sorumluluk içinde, kamu hizmeti anlayışı içinde bu hizmeti yerine getiriyorsunuz. Bu vesileyle hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Vali Yavuz, ”Ramazan bayramı yaklaştı. Huzur içinde, sağlıkla inşallah bayrama ulaşırız. Seçim dolayısıyla bir yoğunluk yaşıyoruz. Özellikle trafik tedbirleri başta olmak üzere sizin hayatınızı kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.
 
Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ise yaptığı konuşmada, Geleneksel olarak yaptığımız iftar yemeği barışın, kardeşliğin ve paylaşmanın bugünlerde manevi olarak yaşadığımız bu iklimde Ordu Gazeteciler Cemiyeti ve Ordu basını olarak tüm paydaşlarımızla şehrimizi yönetenlerle birlikte aynı havayı teneffüs etmek istedik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.