DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Spor 07.06.2018 - 09:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3885+ kez okundu.
 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İl Spor Merkezleri ve Gençlik Kampları değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü  Mustafa Genç başkanlığında İl Spor Merkezleri ve Gençlik Kampları değerlendirme toplantısı yapıldı. Ordu Gençlik Merkezinde yapılan toplantıya Şube Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri ile Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı. Yapılan çalışmalar ve Ramazan Bayramından sonra yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğinde yapılan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ile Spor Genel Müdürlüğünün Koşabiliyorken Koş Projesi ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.
İl Spor Merkezleri ve Gençlik Kampları değerlendirme toplantısı yapıldı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü  Mustafa Genç başkanlığında İl Spor Merkezleri ve Gençlik Kampları değerlendirme toplantısı yapıldı. Ordu Gençlik Merkezinde yapılan toplantıya Şube Müdürleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürleri ile Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.
Yapılan çalışmalar ve Ramazan Bayramından sonra yapılacak çalışmaların istişare edildiği toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığının işbirliğinde yapılan Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi ile Spor Genel Müdürlüğünün Koşabiliyorken Koş Projesi ile ilgili yapılan çalışmalar değerlendirildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.