ASP NESİLLER İFTAR BULUŞMASI

Gündem 31.05.2018 - 08:16, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4177+ kez okundu.
 

ASP NESİLLER İFTAR BULUŞMASI

Ordu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü “Nesiller İftar Buluşmasının” altıncısını gerçekleştirdi.

Ordu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü “Nesiller İftar Buluşmasının” altıncısını gerçekleştirdi. Devlet koruması ve bakımı altında yetişmiş, bir iş ve meslek sahibi olmuş kişileri bir araya getirmeyi amaçlayan “Nesiller İftarı” önceki 5 yıl Ordu ili ile sınırlı olarak yapılmıştı. Bu sene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatıyla, iftar organizasyonu biraz geniş tutuldu. Ordu’lu katılımcıların yanında Samsun, Giresun, Trabzon, Rize illerinden de katılanlarla, yaklaşık 330 civarında kişi 29 Mayıs 2018 Salı akşamı birlikte iftar yaptılar. İftar programı yine önceki yıllarda olduğu gibi, imam-hatip Zekeriya Balcı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerimle başladı. Daha sonra Ordu ASP Spor Başkan yardımcısı Sayın Enver Top Nesiller Buluşmasının anlamıyla ilgili duygusal bir konuşma yaptı. ASP Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Alkan’ın katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmadan sonra, İl Müdürü Sayın Ercan Okur İftar programının önemi ve Ordu’da yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdiği bir konuşma yaptı. İl Müdürünün katılanlara, diğer illerden gelenlere teşekkür etmesinden sonra, iftar programı için Ankara’dan gelen Bakım Hizmetleri daire başkanı Sayın Mustafa BİLİR bir konuşma yaparak, katılanlara Sayın Bakanın selamlarını iletti. Konuşmasında koruma ve bakım altında bulunan gençlere Bakanlık olarak verilen ehemmiyeti vurgulayan Daire Başkanı, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. İftar yemeğinin ardından katılımcılar bol bol sohbet ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundular. Gelen yoğun  sorular üzerine Daire Başkanı Sayın Mustafa Bilir, Fatih Başköy Spor salonunda katılanlara yeni kanuni düzenlemeler ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yaptı.      
Ordu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü “Nesiller İftar Buluşmasının” altıncısını gerçekleştirdi.

Ordu Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü “Nesiller İftar Buluşmasının” altıncısını gerçekleştirdi.
Devlet koruması ve bakımı altında yetişmiş, bir iş ve meslek sahibi olmuş kişileri bir araya getirmeyi amaçlayan “Nesiller İftarı” önceki 5 yıl Ordu ili ile sınırlı olarak yapılmıştı. Bu sene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü talimatıyla, iftar organizasyonu biraz geniş tutuldu. Ordu’lu katılımcıların yanında Samsun, Giresun, Trabzon, Rize illerinden de katılanlarla, yaklaşık 330 civarında kişi 29 Mayıs 2018 Salı akşamı birlikte iftar yaptılar.
İftar programı yine önceki yıllarda olduğu gibi, imam-hatip Zekeriya Balcı’nın okuduğu Kur’an-ı Kerimle başladı. Daha sonra Ordu ASP Spor Başkan yardımcısı Sayın Enver Top Nesiller Buluşmasının anlamıyla ilgili duygusal bir konuşma yaptı. ASP Spor Kulübü Başkanı Fahrettin Alkan’ın katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ettiği konuşmadan sonra, İl Müdürü Sayın Ercan Okur İftar programının önemi ve Ordu’da yapılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdiği bir konuşma yaptı. İl Müdürünün katılanlara, diğer illerden gelenlere teşekkür etmesinden sonra, iftar programı için Ankara’dan gelen Bakım Hizmetleri daire başkanı Sayın Mustafa BİLİR bir konuşma yaparak, katılanlara Sayın Bakanın selamlarını iletti. Konuşmasında koruma ve bakım altında bulunan gençlere Bakanlık olarak verilen ehemmiyeti vurgulayan Daire Başkanı, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.
İftar yemeğinin ardından katılımcılar bol bol sohbet ederek, bilgi ve tecrübe paylaşımında bulundular. Gelen yoğun  sorular üzerine Daire Başkanı Sayın Mustafa Bilir, Fatih Başköy Spor salonunda katılanlara yeni kanuni düzenlemeler ve uygulamaları hakkında bilgilendirme yaptı.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.