GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Spor 10.05.2018 - 12:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4270+ kez okundu.
 

GÜREŞÇİLERİMİZDEN BÜYÜK BAŞARI

Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları, er meydanlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları, er meydanlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen 3. Etnospor Kültür Festivali kapsamında yapılan Fetih Yağlı Güreşleri'nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinden Abdullah Güngör başpehlivanlığı aldı ve Nedim Gürel de 3. oldu. Abdullah Güngör’e kupası ve altın kemerini, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan takdim etti. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPORCULARI FIRTINA GİBİ ESTİ Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından milletlere mâl olmuş geleneksel spor dallarının tanıtılması, profesyonelleşmesi ve yaygınlaşması için Yenikapı etkinlik alanında organize edilen 3. Etnospor Kültür Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan festival kapsamında Fetih Yağlı Güreşleri düzenlendi. Kıran kırana müsabakalara sahne olan güreşlerde Büyükşehir Belediyesi sporcuları büyük başarı elde etti. ABDULLAH GÖNGÖR BAŞPEHLİVAN VE NEDİM GÜREL ÜÇÜNCÜ OLDU 45 başpehlivanın katıldığı organizasyonda Abdullah Güngör rakiplerini tek tek yenerek finale yükseldi. Finalde karşılaştığı Hamza Köseoğlu’nu da güzel bir oyunla yenmeyi başaran Abdullah Güngör, altın kemerin sahibi oldu. Nedim Gürel de güreşlerde çok iyi bir oyun çıkararak üçüncülüğü elde etti. Müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödülleri Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan tarafından verildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları, er meydanlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi sporcuları, er meydanlarında fırtına gibi esmeye devam ediyor. Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından organize edilen 3. Etnospor Kültür Festivali kapsamında yapılan Fetih Yağlı Güreşleri'nde, Ordu Büyükşehir Belediyesi güreşçilerinden Abdullah Güngör başpehlivanlığı aldı ve Nedim Gürel de 3. oldu. Abdullah Güngör’e kupası ve altın kemerini, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan takdim etti.
ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SPORCULARI FIRTINA GİBİ ESTİ
Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından milletlere mâl olmuş geleneksel spor dallarının tanıtılması, profesyonelleşmesi ve yaygınlaşması için Yenikapı etkinlik alanında organize edilen 3. Etnospor Kültür Festivali çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Birbirinden renkli görüntülere sahne olan festival kapsamında Fetih Yağlı Güreşleri düzenlendi. Kıran kırana müsabakalara sahne olan güreşlerde Büyükşehir Belediyesi sporcuları büyük başarı elde etti.
ABDULLAH GÖNGÖR BAŞPEHLİVAN VE NEDİM GÜREL ÜÇÜNCÜ OLDU
45 başpehlivanın katıldığı organizasyonda Abdullah Güngör rakiplerini tek tek yenerek finale yükseldi. Finalde karşılaştığı Hamza Köseoğlu’nu da güzel bir oyunla yenmeyi başaran Abdullah Güngör, altın kemerin sahibi oldu. Nedim Gürel de güreşlerde çok iyi bir oyun çıkararak üçüncülüğü elde etti.
Müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödülleri Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.