GÜLYALI KESTANE MAHALLESİ'NDE HAMSİ ŞENLİĞİ

Yaşam 27.12.2015 - 00:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2732+ kez okundu.
 

GÜLYALI KESTANE MAHALLESİ'NDE HAMSİ ŞENLİĞİ

Gülyalı’nın Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Dünyanın en tatlı projesi olan, “Fındık ve Çikolata Park” projesini Gülyalı’da hayata geçiriyoruz.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte konuşan Başkan Yılmaz, Gülyalı ilçesinin, Havalimanının açılmasının ardından Türkiye’de adından söz ettiren bir ilçe haline geldiğini söyledi. Beraberinde, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Gülyalı AK Parti İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğine katılan Başkan Yılmaz’ı mahalle muhtarı Yusuf Yurtseven ve mahalleliler karşıladı. Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğinin birlik ve beraberlik örneği anlamında çok önemli olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Kış ayında yapılan bu tür organizasyonlar, o bölgede yaşayan insanları bir araya getiriyor. Nazik davetlerinden dolayı, Kestane Mahallesi ve Gülyalılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek verdiler” diye konuştu. Gülyalı’nın yapılan yatırımlarla her geçen gün adından söz ettirdiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ve Karadeniz’in tamamı denize dolgu ilk havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı Gülyalı ilçemizde açıldı. Bugün itibariyle günlük 16 uçak sefer yapıyor. Yine Büyükşehir Belediyesi olarak, Dünyanın en tatlı projesi olan, “Fındık ve Çikolata Park” projesini Gülyalı’da hayata geçiriyoruz. Yine hayırsever bir işadamımız tarafından yapılması için temeli atılan yüksekokulun, fakülte olmasına karar verildi. ” şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz hamsi şenliğinin ardından Kestane Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.
Gülyalı’nın Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, “Dünyanın en tatlı projesi olan, “Fındık ve Çikolata Park” projesini Gülyalı’da hayata geçiriyoruz.” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Gülyalı Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğine katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği şenlikte konuşan Başkan Yılmaz, Gülyalı ilçesinin, Havalimanının açılmasının ardından Türkiye’de adından söz ettiren bir ilçe haline geldiğini söyledi.

Beraberinde, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, Gülyalı AK Parti İlçe Başkanı İlyas Yılmaz ile Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğine katılan Başkan Yılmaz’ı mahalle muhtarı Yusuf Yurtseven ve mahalleliler karşıladı.

Kestane Mahallesi’nde düzenlenen hamsi şenliğinin birlik ve beraberlik örneği anlamında çok önemli olduğunu belirten Başkan Yılmaz, “Kış ayında yapılan bu tür organizasyonlar, o bölgede yaşayan insanları bir araya getiriyor. Nazik davetlerinden dolayı, Kestane Mahallesi ve Gülyalılı hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizlere her zaman destek verdiler” diye konuştu.

Gülyalı’nın yapılan yatırımlarla her geçen gün adından söz ettirdiğini dile getiren Başkan Yılmaz, “Dünyanın üçüncü, Avrupa’nın ve Karadeniz’in tamamı denize dolgu ilk havalimanı olan Ordu Giresun Havalimanı Gülyalı ilçemizde açıldı. Bugün itibariyle günlük 16 uçak sefer yapıyor. Yine Büyükşehir Belediyesi olarak, Dünyanın en tatlı projesi olan, “Fındık ve Çikolata Park” projesini Gülyalı’da hayata geçiriyoruz. Yine hayırsever bir işadamımız tarafından yapılması için temeli atılan yüksekokulun, fakülte olmasına karar verildi. ” şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz hamsi şenliğinin ardından Kestane Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.