Fatsa Belediyespor’da Transfer Sessizliği Sürüyor

Spor 19.01.2024 - 01:22, Güncelleme: 19.01.2024 - 01:22 4661+ kez okundu.
 

Fatsa Belediyespor’da Transfer Sessizliği Sürüyor

TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan Fatsa Belediyespor’da transfer sessizliği sürüyor.

Devre arası kamp çalışmalarını başka illerde yapmayıp, oraya harcayacakları para ile transfer yapılacağı söylenmesine rağmen, bu konuda bir karış yol alamayan mavi siyahlıların bu konuda atacakları adımlar merak konusu oldu. Mardin 1969 forması giyen Yasin Reis’i kadrosuna katmaya çalışan Fatsa Belediyespor transfer komitesinin, bu futbolcu ile el sıkıştıkları, transferin bitmesinin an meselesi olduğu bildirildi.   KARAKÖPRÜ MESAİSİ SÜRÜYOR     Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircileri önünde grup lideri Karaköprü Belediyespor’a 1-0 yenilen Fatsa Belediyespor’da hedef, bu karşılaşmanın rövanşını almak üzerine kurulu. Ligin ilk yarısında topladıkları 24 puanla Play-Off potasının içerisinde kalmayı başaran mavi siyahlılar, devre arası çalışmalarına teknik direktör Murat Parlak ile yollarını ayırıp, yardımcısı Murat Atalar ile yola devam kararı almaları oldu.   RÖVANŞI ALMAYA GİDİYORUZ     Fatsa Belediyespor basın sözcüsü Ahmet Altay, ikinci yarı öncesi iddialı açıklama yaparak grup lideri Karaköprü Belediyespor’u yeneceklerini iddia etti. İlk yarı sonunda teknik direktör değişikliğine gidilmesinin kamuoyu nezdinde yanlış gözükmesinin tersini savunan Altay,” Murat Parlak hocamıza kulübümüze vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Bizlere de bu yakışır. İyisiyle kötüsüyle yarım sezon da olsa birlikte çalıştık. Şimdi yola Murat Atalar hocamızla devam ediyoruz . Devre arası transferde diğer takımlar gibi bizlerde transferler yapmak isterdik. İlk yarı itibarıyla başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Zor şartlarda yürüdüğümüz bir süreçte takım kadrosuyla fazla oynamamak ve kulübü ekonomik anlamda zora sokmamak adına transfer çalışmalarımızı ince eleyip sıkı dokumaya gayret gösteriyoruz. Kaldı ki devre arası transferlerin ne denli riskli olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu nedenle transfer konusunda aceleci olmayacaklarını ifade eden Altay, Fatsa Belediyespor’un ilk yarıda yakalamış olduğu başarıyı ligin ikinci yarısında da sürdüreceklerine inandıklarını” söyledi. 
TFF 3.Lig 3.Grupta yer alan Fatsa Belediyespor’da transfer sessizliği sürüyor.

Devre arası kamp çalışmalarını başka illerde yapmayıp, oraya harcayacakları para ile transfer yapılacağı söylenmesine rağmen, bu konuda bir karış yol alamayan mavi siyahlıların bu konuda atacakları adımlar merak konusu oldu.

Mardin 1969 forması giyen Yasin Reis’i kadrosuna katmaya çalışan Fatsa Belediyespor transfer komitesinin, bu futbolcu ile el sıkıştıkları, transferin bitmesinin an meselesi olduğu bildirildi.

 

KARAKÖPRÜ MESAİSİ SÜRÜYOR

    Ligin ilk maçında kendi saha ve seyircileri önünde grup lideri Karaköprü Belediyespor’a 1-0 yenilen Fatsa Belediyespor’da hedef, bu karşılaşmanın rövanşını almak üzerine kurulu. Ligin ilk yarısında topladıkları 24 puanla Play-Off potasının içerisinde kalmayı başaran mavi siyahlılar, devre arası çalışmalarına teknik direktör Murat Parlak ile yollarını ayırıp, yardımcısı Murat Atalar ile yola devam kararı almaları oldu.

 

RÖVANŞI ALMAYA GİDİYORUZ

    Fatsa Belediyespor basın sözcüsü Ahmet Altay, ikinci yarı öncesi iddialı açıklama yaparak grup lideri Karaköprü Belediyespor’u yeneceklerini iddia etti. İlk yarı sonunda teknik direktör değişikliğine gidilmesinin kamuoyu nezdinde yanlış gözükmesinin tersini savunan Altay,” Murat Parlak hocamıza kulübümüze vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederiz. Bizlere de bu yakışır. İyisiyle kötüsüyle yarım sezon da olsa birlikte çalıştık. Şimdi yola Murat Atalar hocamızla devam ediyoruz

. Devre arası transferde diğer takımlar gibi bizlerde transferler yapmak isterdik. İlk yarı itibarıyla başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Zor şartlarda yürüdüğümüz bir süreçte takım kadrosuyla fazla oynamamak ve kulübü ekonomik anlamda zora sokmamak adına transfer çalışmalarımızı ince eleyip sıkı dokumaya gayret gösteriyoruz. Kaldı ki devre arası transferlerin ne denli riskli olduğunu gayet iyi biliyoruz. Bu nedenle transfer konusunda aceleci olmayacaklarını ifade eden Altay, Fatsa Belediyespor’un ilk yarıda yakalamış olduğu başarıyı ligin ikinci yarısında da sürdüreceklerine inandıklarını” söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.