FINDIK ÇALIŞMA GRUBUNDAN BASIN AÇIKLAMASI

Gündem 30.07.2020 - 00:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3068+ kez okundu.
 

FINDIK ÇALIŞMA GRUBUNDAN BASIN AÇIKLAMASI

Fındık Bölgesi Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Fındık Bölgesi Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.  Fındık üretilen Samsun, Giresun, Trabzon, Ordu, Düzce, Zonguldak, Bolu, Sakarya ve Kocaeli illerinin milletvekilleri olarak yaptılar.  ‘AK Parti Hükümetleri geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da üreticimizin taleplerini dinlemiş, beklentilerini dikkate almış ve her türlü olumsuz etkiden korunması için gereğini yapmıştır. Şimdi üreticimiz de kendi payına düşen tedbirlerini alacak, fındığını zamanında toplayarak depolama ve kurutma işlerini iyi yapacaktır. Bilhassa mecbur kalmadıkça emanete fındık vermeyerek açıklanan fiyatın üzerinde bir piyasanın oluşması için ürününü değerlendirecektir. Bu vesileyle bir kez daha, üreticilerimizle gönül bağını hiç koparmayan, milletine olan sevdasını her şeyin üzerinde tutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Fındık Çalışma Grubu’nu oluşturan milletvekili arkadaşlarıma ve sahada alım sürecini yürütecek olan TMO çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yılki hasadın ülkemize, üreticilerimize, fındık sanayicilerimize ve ihracatçılarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum’  
Fındık Bölgesi Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Fındık Bölgesi Milletvekilleri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

 Fındık üretilen Samsun, Giresun, Trabzon, Ordu, Düzce, Zonguldak, Bolu, Sakarya ve Kocaeli illerinin milletvekilleri olarak yaptılar. 

‘AK Parti Hükümetleri geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da üreticimizin taleplerini dinlemiş, beklentilerini dikkate almış ve her türlü olumsuz etkiden korunması için gereğini yapmıştır. Şimdi üreticimiz de kendi payına düşen tedbirlerini alacak, fındığını zamanında toplayarak depolama ve kurutma işlerini iyi yapacaktır. Bilhassa mecbur kalmadıkça emanete fındık vermeyerek açıklanan fiyatın üzerinde bir piyasanın oluşması için ürününü değerlendirecektir. Bu vesileyle bir kez daha, üreticilerimizle gönül bağını hiç koparmayan, milletine olan sevdasını her şeyin üzerinde tutan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli’ye, Fındık Çalışma Grubu’nu oluşturan milletvekili arkadaşlarıma ve sahada alım sürecini yürütecek olan TMO çalışanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu yılki hasadın ülkemize, üreticilerimize, fındık sanayicilerimize ve ihracatçılarımıza hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum’

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.