‘ENGELLERİ BİRLİKTE ORTADAN KALDIRIYORUZ’

Gündem 10.09.2020 - 16:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4308+ kez okundu.
 

‘ENGELLERİ BİRLİKTE ORTADAN KALDIRIYORUZ’

Gülyalı Belediye Başkan Ulaş Tepe’nin girişimleriyle ilçemizdeki engelli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Esenyurt Belediyesi’nden temin edilen tekerlekli sandalyeler ve elektrikli hasta yatakları belediyemize ulaştı.

Gülyalı Belediye Başkan  Ulaş Tepe’nin girişimleriyle ilçemizdeki engelli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Esenyurt Belediyesi’nden temin edilen tekerlekli sandalyeler ve elektrikli hasta yatakları belediyemize ulaştı. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında engelli bireylere her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Tepe, “Engelleri birlikte ortadan kaldırıyoruz” dedi. SOSYAL  BELEDİYECİLİKLE GÖNÜLLERE HİTAP EDİYORUZ Vatandaşıyla daima dayanışma içinde olan bir belediyecilik anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Tepe, “Bu anlamda Gülyalı’da sosyal belediyeciliği uyguluyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında bir hizmet anlayışı yürütüyoruz. Bizler Gülyalı’nın ve Gülyalılı hemşehrilerimizin sorunlarının farkındayız. Buna yönelik olarak atılması gereken adımları ivedilikle atıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önemli ihtiyaç malzemelerinden olan tekerlekli sandalyelerden ve elektrikli hasta yataklarından oluşan bir ekipmanı belediyemize kazandırdık. Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşlı nüfusumuz içerisinde yatalak durumda olan vatandaşlarımız var. Onların yaşam konforunu artırmak istiyoruz. Ekipmanlarımızı en kısa sürede ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturacağız” dedi. BAŞVURULAR BELEDİYEMİZE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİR htiyaç sahibi engelli aileler belediyemize engelli raporlarıyla birlikte talepte bulunduktan sonra ilgili formların doldurulmasının ardından elektrikli yatak veya tekerlekli sandalyeleri ücretsiz bir şekilde temin edebilecekler. 0452 811 20 53 numaralı telefondan, aynı numaraya ait Whatsapp Derman Hattı’ndan veya şahsen belediyemizden bilgi edinilebilir. BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR Engelli ailelerin önemli ihtiyaç malzemelerinden olan tekerlekli sandalyeler ve elektrikli hasta yatakları Esenyurt Belediyemizin katkılarıyla ilçemize gönderildiğini açıklayan Başkan Tepe, “Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Kemal Deniz Bozkurt’a ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya bu anlamlı destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.  
Gülyalı Belediye Başkan Ulaş Tepe’nin girişimleriyle ilçemizdeki engelli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Esenyurt Belediyesi’nden temin edilen tekerlekli sandalyeler ve elektrikli hasta yatakları belediyemize ulaştı.

Gülyalı Belediye Başkan  Ulaş Tepe’nin girişimleriyle ilçemizdeki engelli ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Esenyurt Belediyesi’nden temin edilen tekerlekli sandalyeler ve elektrikli hasta yatakları belediyemize ulaştı. Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında engelli bireylere her zaman destek olduklarını ifade eden Başkan Tepe, “Engelleri birlikte ortadan kaldırıyoruz” dedi.
SOSYAL
 BELEDİYECİLİKLE GÖNÜLLERE HİTAP EDİYORUZ
Vatandaşıyla daima dayanışma içinde olan bir belediyecilik anlayışıyla çalışmaları sürdürdüklerini belirten Başkan Tepe, “Bu anlamda Gülyalı’da sosyal belediyeciliği uyguluyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında bir hizmet anlayışı yürütüyoruz. Bizler Gülyalı’nın ve Gülyalılı hemşehrilerimizin sorunlarının farkındayız. Buna yönelik olarak atılması gereken adımları ivedilikle atıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın önemli ihtiyaç malzemelerinden olan tekerlekli sandalyelerden ve elektrikli hasta yataklarından oluşan bir ekipmanı belediyemize kazandırdık. Özellikle kırsal mahallelerimizde yaşlı nüfusumuz içerisinde yatalak durumda olan vatandaşlarımız var. Onların yaşam konforunu artırmak istiyoruz. Ekipmanlarımızı en kısa sürede ihtiyaç sahibi ailelerimizle buluşturacağız” dedi.
BAŞVURULAR BELEDİYEMİZE GERÇEKLEŞTİRİLEBİLİR
htiyaç sahibi engelli aileler belediyemize engelli raporlarıyla birlikte talepte bulunduktan sonra ilgili formların doldurulmasının ardından elektrikli yatak veya tekerlekli sandalyeleri ücretsiz bir şekilde temin edebilecekler. 0452 811 20 53 numaralı telefondan, aynı numaraya ait Whatsapp Derman Hattı’ndan veya şahsen belediyemizden bilgi edinilebilir.
BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR
Engelli ailelerin önemli ihtiyaç malzemelerinden olan tekerlekli sandalyeler ve elektrikli hasta yatakları Esenyurt Belediyemizin katkılarıyla ilçemize gönderildiğini açıklayan Başkan Tepe, “Esenyurt Belediye Başkanımız Sn. Kemal Deniz Bozkurt’a ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya bu anlamlı destekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.