EN GÜÇLÜLER ORDU’DA OLACAK

Spor 30.07.2018 - 16:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3983+ kez okundu.
 

EN GÜÇLÜLER ORDU’DA OLACAK

2-5 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da yapılacak Türkiye Gençler ve 23 yaş altı Türkiye Halter şampiyonası için son hazırlıklar devam ediyor.

2-5 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da yapılacak Türkiye Gençler ve 23 yaş altı Türkiye Halter şampiyonası için son hazırlıklar devam ediyor. Ordu’da ilk kez düzenlenecek şampiyona için Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda platformlar kurulmaya başladı. Turnuvanın Ordu için büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç son çalışmaları yerinde inceledi. Hazırlıkların kusursuz olması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyleyen Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “İlimizde 2-5 Ağustos tarihleri arasında halter coşkusu yaşanacak. Bugün halter federasyonumuzdan platformun kurulması ile ilgili malzemeler geldi. Ekiplerimiz salonu yarışmaya hazırlıyorlar. Hazırlık çalışmalarımız iki gün sürecek, büyük ihtimalle de yarın son aşamaları gerçekleştireceğiz, ardından ilimize gelecek sporcular burada antrenman yarışmalara kadar antrenman yapacaklar. İki ayrı platformda 2 Ağustosta da Türkiye şampiyonası başlamış olacak. Yine 3 Ağustos Cuma günü saat 15:00’ da açılış seremonisi gerçekleşecek. Ben bütün Orduluları açılış seremonisine bekliyorum. Bu büyük organizasyonlarda bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum” ifadelerini kullandı. Şampiyonanın Ordu’da halter branşını içinde çok önem teşkil ettiğini ifade eden Genç: “Halterin Türkiye Şampiyonası ilk defa ilimizde gerçekleşecek. Ordu’da halter branşı başlayalı iki oldu biz bu iki yılda Ordu’dan Türkiye şampiyonu çıkarttık, milli takıma sporcular yetiştirdik. Bu acıdan da halterin ilimizde gelişimi açısından bu organizasyon son derece önemli. Ben bu yüzden Orduluların bizi yalnız bırakmayacağı kanaatindeyim” açıklamasını yaptı. Yaklaşık 700 kişinin Ordu’ya geleceğine dikkat çeken Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “400’e aşkın sporcu, antrenör, idareci ve hakem olmak üzere 700 kişilik bir kafile Ordu’ya gelecek. Bu organizasyon İki kategoride gerçekleşecek hem gençler hem de 23 yaş altı sporcular burada olacak ve büyük mücadelelere sahne olacak, Türkiye’nin en güçlü adamları Ordumuzda olacak yarışmaları izlemeye gelenlere şimdiden keyifli seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.  
2-5 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da yapılacak Türkiye Gençler ve 23 yaş altı Türkiye Halter şampiyonası için son hazırlıklar devam ediyor.

2-5 Ağustos tarihleri arasında Ordu’da yapılacak Türkiye Gençler ve 23 yaş altı Türkiye Halter şampiyonası için son hazırlıklar devam ediyor.

Ordu’da ilk kez düzenlenecek şampiyona için Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda platformlar kurulmaya başladı.

Turnuvanın Ordu için büyük önem arz ettiğine dikkat çeken Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç son çalışmaları yerinde inceledi. Hazırlıkların kusursuz olması için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyleyen Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “İlimizde 2-5 Ağustos tarihleri arasında halter coşkusu yaşanacak. Bugün halter federasyonumuzdan platformun kurulması ile ilgili malzemeler geldi. Ekiplerimiz salonu yarışmaya hazırlıyorlar. Hazırlık çalışmalarımız iki gün sürecek, büyük ihtimalle de yarın son aşamaları gerçekleştireceğiz, ardından ilimize gelecek sporcular burada antrenman yarışmalara kadar antrenman yapacaklar. İki ayrı platformda 2 Ağustosta da Türkiye şampiyonası başlamış olacak. Yine 3 Ağustos Cuma günü saat 15:00’ da açılış seremonisi gerçekleşecek. Ben bütün Orduluları açılış seremonisine bekliyorum. Bu büyük organizasyonlarda bizi yalnız bırakmamalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.

Şampiyonanın Ordu’da halter branşını içinde çok önem teşkil ettiğini ifade eden Genç: “Halterin Türkiye Şampiyonası ilk defa ilimizde gerçekleşecek. Ordu’da halter branşı başlayalı iki oldu biz bu iki yılda Ordu’dan Türkiye şampiyonu çıkarttık, milli takıma sporcular yetiştirdik. Bu acıdan da halterin ilimizde gelişimi açısından bu organizasyon son derece önemli. Ben bu yüzden Orduluların bizi yalnız bırakmayacağı kanaatindeyim” açıklamasını yaptı.

Yaklaşık 700 kişinin Ordu’ya geleceğine dikkat çeken Spor İl Müdürü Mustafa Genç: “400’e aşkın sporcu, antrenör, idareci ve hakem olmak üzere 700 kişilik bir kafile Ordu’ya gelecek. Bu organizasyon İki kategoride gerçekleşecek hem gençler hem de 23 yaş altı sporcular burada olacak ve büyük mücadelelere sahne olacak, Türkiye’nin en güçlü adamları Ordumuzda olacak yarışmaları izlemeye gelenlere şimdiden keyifli seyirler diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.