EMEK PARTİSİ İNSAN YAŞAMI HİÇBİR DEĞERLE ÖLÇÜLEMEZ

Siyaset 24.07.2015 - 18:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3205+ kez okundu.
 

EMEK PARTİSİ İNSAN YAŞAMI HİÇBİR DEĞERLE ÖLÇÜLEMEZ

Emek Partisi Ordu İl Örgütü fındık, çay ve ekoloji konulu Emeğe Sesleniş broşürünü Fatsa’da halka dağıtımını gerçekleştirdi.

Fatsa’da esnaf ve sokak gezisi düzenleyerek fındıkta yaşanabilecek sorunlar yanında siyanürle altın ayrıştırması işletmeciliğinin vereceği zarar hakkında söyleşi gerçekleştiren Emek Partililer, Suruç’ta yaşanan canlı bomba katliamı, çatışmada öldürülen asker ve iki polisin infaz edilmesinin yeniden çatışmalı ortama neden olacağını belirttiler.             Hep yoksulların çocukları ölüyor             Emek Partisi İl Yöneticisi Levent Erkoç şunlar söyledi: “Ülkemizde ve ilimizde ekonomik, demokratik ve ekolojik sorunlar devam ederken ve bunların çözümü için mücadele ederken özellikle Suruç’ta yaşanan katliam, çatışmalı ortamın zorlanması ile bir askerin ölümü, iki polisin infaz edilmesi kabul edilemez. Ne oluyorsa bu ülkenin yoksullarının çocuklarına oluyor. Tüm farklılıklarımızla birlikte yaşamamız gerekiyor. Ölüm, hiçbir değerin önüne geçemez. Artık ölümler olmamalı, bir an önce barış ortamının inşası için çaba harcanmalıdır.”              Fındık rekoltesine dikkat!             Levent Erkoç, fındıkta rekolte açıklamalarına da değinerek, “Fındık rekoltesinde farklı açıklamalar her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılıyor. Rekolteyi yüksek göstererek üreticinin baskılanmak istendiğini biliyoruz. Üretici ürettiği ile emeğinin değerini kazanabilmelidir. Bu konuda devlete görev düşüyor. Üretici serbest pazar insafına terk edilemez.” dedi.
Emek Partisi Ordu İl Örgütü fındık, çay ve ekoloji konulu Emeğe Sesleniş broşürünü Fatsa’da halka dağıtımını gerçekleştirdi.

Fatsa’da esnaf ve sokak gezisi düzenleyerek fındıkta yaşanabilecek sorunlar yanında siyanürle altın ayrıştırması işletmeciliğinin vereceği zarar hakkında söyleşi gerçekleştiren Emek Partililer, Suruç’ta yaşanan canlı bomba katliamı, çatışmada öldürülen asker ve iki polisin infaz edilmesinin yeniden çatışmalı ortama neden olacağını belirttiler.

            Hep yoksulların çocukları ölüyor

            Emek Partisi İl Yöneticisi Levent Erkoç şunlar söyledi: “Ülkemizde ve ilimizde ekonomik, demokratik ve ekolojik sorunlar devam ederken ve bunların çözümü için mücadele ederken özellikle Suruç’ta yaşanan katliam, çatışmalı ortamın zorlanması ile bir askerin ölümü, iki polisin infaz edilmesi kabul edilemez. Ne oluyorsa bu ülkenin yoksullarının çocuklarına oluyor. Tüm farklılıklarımızla birlikte yaşamamız gerekiyor. Ölüm, hiçbir değerin önüne geçemez. Artık ölümler olmamalı, bir an önce barış ortamının inşası için çaba harcanmalıdır.” 

            Fındık rekoltesine dikkat!

            Levent Erkoç, fındıkta rekolte açıklamalarına da değinerek, “Fındık rekoltesinde farklı açıklamalar her yıl olduğu gibi bu yıl da yapılıyor. Rekolteyi yüksek göstererek üreticinin baskılanmak istendiğini biliyoruz. Üretici ürettiği ile emeğinin değerini kazanabilmelidir. Bu konuda devlete görev düşüyor. Üretici serbest pazar insafına terk edilemez.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.