“DEVLETİMİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDADIR”

Gündem 28.07.2022 - 15:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3220+ kez okundu.
 

“DEVLETİMİZ HER ZAMAN VATANDAŞIMIZIN YANINDADIR”

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında  vatandaşlarımızla bir araya geldi. Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarında bugün 278 kişiyi  tek tek dinleyen  Vali Sonel, vatandaşların hatırlarını sordu ve ilettikleri talepleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf etti. Vali Tuncay Sonel’in yakın ilgi ve desteği dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Allah devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun. Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e hayır dualarını eksik etmediler, teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini ifade ettiler.     İş, sağlık,  yardım gibi vatandaşlar tarafından iletilen tüm taleplere gereken hassasiyetin gösterildiğinin altını çizen Vali Sonel, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteği yapıyoruz. Amacımız, halk günü toplantılarına katılmak amacıyla Valiliğimize kadar gelen yöre insanlarımızı evlerine mutlu göndermek, devletimizin güler yüzünü, şefkatini göstermektir” dedi. Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle yaşlı, çocuklu ve uzak ilçelerimizden gelen vatandaşlarımıza öncelik vermeye özen gösterirken, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek onları sevindiriyor.
Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Vali Tuncay Sonel, her hafta düzenlediği “Halk Günü” toplantıları kapsamında  vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Her hafta Çarşamba günlerini “Halk Günü”ne ayıran Vali Sonel, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi.

Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarında bugün 278 kişiyi  tek tek dinleyen  Vali Sonel, vatandaşların hatırlarını sordu ve ilettikleri talepleri çözüme kavuşturmak için çaba sarf etti.

Vali Tuncay Sonel’in yakın ilgi ve desteği dolayısıyla çok mutlu olduklarını belirten vatandaşlar, “Allah devletimizden, Sayın Valimizden razı olsun. Sayın Valimize çok rahat ulaşabiliyor, sorun ve taleplerimizi iletebiliyoruz” diyerek, Vali Tuncay Sonel’e hayır dualarını eksik etmediler, teşekkürlerini sunarak, memnuniyetlerini ifade ettiler.    

İş, sağlık,  yardım gibi vatandaşlar tarafından iletilen tüm taleplere gereken hassasiyetin gösterildiğinin altını çizen Vali Sonel, “Devletimiz her zaman vatandaşımızın yanındadır. Alışveriş kartı, gıda kolisi, sağlık yardımı gibi her türlü desteği yapıyoruz. Amacımız, halk günü toplantılarına katılmak amacıyla Valiliğimize kadar gelen yöre insanlarımızı evlerine mutlu göndermek, devletimizin güler yüzünü, şefkatini göstermektir” dedi.

Vali Tuncay Sonel, “Halk Günü” toplantılarında özellikle yaşlı, çocuklu ve uzak ilçelerimizden gelen vatandaşlarımıza öncelik vermeye özen gösterirken, aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli oyuncaklar vererek onları sevindiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.