DENETİM YAPILDI

Gündem 31.01.2020 - 07:49, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3180+ kez okundu.
 

DENETİM YAPILDI

Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 27-29 Ocak tarihleri arasında Ordu’da genelinde eş zamanlı ve çapraz denetimler gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı  Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 27-29 Ocak tarihleri arasında Ordu’da  genelinde eş zamanlı ve çapraz denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda İl/İlçe Müdürlüklerinde ve Bakanlık diğer birimlerinde görev yapan su ürünleri kontrol görevlilerinin katılımıyla oluşturulan ekiplerce; su ürünleri karaya çıkış noktalarında, denizde ve iç sularda, balıkçı barınak ve çekek yerlerinde, su ürünleri perakende satış yerlerinde, yol güzergâhlarında ve balık halinde denetimler yapıldı. 27-29 Ocak tarihleri arasında 24 saat esasına göre gerçekleştirilen denetimler neticesinde 324 kg su ürününe el konularak 3 kişiye idari yaptırım uygulandı.  Su ürünleri denetim ekiplerimiz çapraz, eş zamanlı ve rutin denetimlerine aynı titizlik ve özveriyle önümüzdeki günlerde de devam edecek.    
Tarım ve Orman Bakanlığı Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 27-29 Ocak tarihleri arasında Ordu’da genelinde eş zamanlı ve çapraz denetimler gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı  Balıkçılık ve Su Ürünleri Genel Müdürlüğü koordinasyonunda 27-29 Ocak tarihleri arasında Ordu’da  genelinde eş zamanlı ve çapraz denetimler gerçekleştirildi.

Bu kapsamda İl/İlçe Müdürlüklerinde ve Bakanlık diğer birimlerinde görev yapan su ürünleri kontrol görevlilerinin katılımıyla oluşturulan ekiplerce; su ürünleri karaya çıkış noktalarında, denizde ve iç sularda, balıkçı barınak ve çekek yerlerinde, su ürünleri perakende satış yerlerinde, yol güzergâhlarında ve balık halinde denetimler yapıldı. 27-29 Ocak tarihleri arasında 24 saat esasına göre gerçekleştirilen denetimler neticesinde 324 kg su ürününe el konularak 3 kişiye idari yaptırım uygulandı.

 Su ürünleri denetim ekiplerimiz çapraz, eş zamanlı ve rutin denetimlerine aynı titizlik ve özveriyle önümüzdeki günlerde de devam edecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.