ÇAMBAŞI’NDA 5 YILDIZLI OTEL YÜKSELİYOR

Gündem 19.09.2019 - 16:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3192+ kez okundu.
 

ÇAMBAŞI’NDA 5 YILDIZLI OTEL YÜKSELİYOR

Ordu’nun önemli turizm alanlarından biri olan Çambaşı Yaylası’nda yapılan 5 yıldızlı otelin inşaatı hızla yükseliyor.

Ordu’nun önemli turizm alanlarından biri olan Çambaşı Yaylası’nda yapılan 5 yıldızlı otelin inşaatı hızla yükseliyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş ile Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) öncülüğünde başlatılan ve Çambaşı Yatırım A.Ş tarafından yapılan 5 yıldızlı otelin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmaları devam eden 5 yıldızlı otelin bölge mimarisini yansıtacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çambaşı Yaylası Ordu’nun misafir odasıdır. Bir de otel yapıldığı zaman burası eşsiz güzelliğe sahip olacak. Çalışmaları devam eden 5 yıldızlı otel bölgemizin mimarisini yansıtacak. Kısa sürede tamamlanacak olan otel kayak tesisiyle bütünleşerek Ordu turizminin çıtasını yükseltecek. Bu önemli yatırıma katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi. “ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR” 40 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan otel ile ilgili bilgiler veren Başkan Güler, “Otelin maliyetinin %30’u Büyükşehir Belediyemiz %70’i Ordulu iş adamlarının katkılarıyla karşılanıyor. Ordulu iş adamlarımız Ordu adına çok güzel çalışmalara katkı sağlıyorlar. 40 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 5 yıldızlı otel, 80 odadan ve 110 kişilik yatak kapasitesinden oluşuyor. Modern bir şekilde inşa edilen otelin çalışmaları aralıksız devam ediyor” diye konuştu. “FUTBOL KULÜPLERİ  İÇİN ANTREMAN SAHASI YAPILACAK” Ordu’da turizmin her geçen gün geliştiğinin altını çizen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Hedefimiz 3 aylık yazı olan bir şehir değil 12 aylık bir turizm şehri haline gelmek. Onun için Çambaşı’nı daha da kullanışlı hale getirmek için çalışıyoruz. Belediyemiz ve iş adamlarımızın iş birliği ile yapımı devam eden otel inşaatının hemen yanına futbol kulüplerimiz için antrenman sahası yapılacak. Burası bitirildiğinde futbol kulüplerimizin gözde mekânları olacak. Hedefimiz ilimizde spor turizmini de geliştirmek” şeklinde konuştu.
Ordu’nun önemli turizm alanlarından biri olan Çambaşı Yaylası’nda yapılan 5 yıldızlı otelin inşaatı hızla yükseliyor.

Ordu’nun önemli turizm alanlarından biri olan Çambaşı Yaylası’nda yapılan 5 yıldızlı otelin inşaatı hızla yükseliyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş ile Ordu Sanayici ve İş Adamları Derneği (ORDUSİAD) öncülüğünde başlatılan ve Çambaşı Yatırım A.Ş tarafından yapılan 5 yıldızlı otelin çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Çalışmaları devam eden 5 yıldızlı otelin bölge mimarisini yansıtacağını söyleyen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çambaşı Yaylası Ordu’nun misafir odasıdır. Bir de otel yapıldığı zaman burası eşsiz güzelliğe sahip olacak. Çalışmaları devam eden 5 yıldızlı otel bölgemizin mimarisini yansıtacak. Kısa sürede tamamlanacak olan otel kayak tesisiyle bütünleşerek Ordu turizminin çıtasını yükseltecek. Bu önemli yatırıma katkı sunan herkese gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

“ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR”

40 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek olan otel ile ilgili bilgiler veren Başkan Güler, “Otelin maliyetinin %30’u Büyükşehir Belediyemiz %70’i Ordulu iş adamlarının katkılarıyla karşılanıyor. Ordulu iş adamlarımız Ordu adına çok güzel çalışmalara katkı sağlıyorlar. 40 dönümlük arazi üzerine inşa edilecek 5 yıldızlı otel, 80 odadan ve 110 kişilik yatak kapasitesinden oluşuyor. Modern bir şekilde inşa edilen otelin çalışmaları aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

“FUTBOL KULÜPLERİ

 İÇİN ANTREMAN SAHASI YAPILACAK”

Ordu’da turizmin her geçen gün geliştiğinin altını çizen Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Hedefimiz 3 aylık yazı olan bir şehir değil 12 aylık bir turizm şehri haline gelmek. Onun için Çambaşı’nı daha da kullanışlı hale getirmek için çalışıyoruz. Belediyemiz ve iş adamlarımızın iş birliği ile yapımı devam eden otel inşaatının hemen yanına futbol kulüplerimiz için antrenman sahası yapılacak. Burası bitirildiğinde futbol kulüplerimizin gözde mekânları olacak. Hedefimiz ilimizde spor turizmini de geliştirmek” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.