BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL SÜRPRİZLER

Gündem 19.04.2021 - 14:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2982+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL SÜRPRİZLER

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel program gerçekleştirilecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel program gerçekleştirilecek. Pandemi dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan programda Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Çocuk Korosu tarafından 23 Nisan’da çocuklara özel konser verilecek. Konsere katılım sağlayan öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de küçük sürprizleri olacak. HİKAYESİ ORDU’DA GEÇEN ŞAKRAK KİTABI VE ÇANTASI HEDİYE EDİLECEK Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan çocuklara özel program 23 Nisan Cuma günü saat 21.00’de yapılacak. Programa katılan, canlı yayın sayfasında yorum yapan veya özelden yazan çocuklara, sağlıklı beslenme konusunda model olan ve Ordu’nun doğal besinlerini tanıtan Türkiye’nin ilk yerli ve milli karakteri “Şakrak”ın hikâye kitabı, çantası ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanlığı’nın kültür yayınlarından hediye edilecek. Programda ayrıca soru-cevap şeklinde yarışma da gerçekleştirilecek. GENİŞ YANKI UYANDIRMIŞTI Yerli ve milli kitap kahramanı Şakrak’ın ‘6 Büyük Sır’ hikâye kitabının animasyon filmi Millî Eğitim Bakanlığı EBA’da yayınlanarak 8 milyon 108 bin 860 öğrenciyle buluşturulmuştu. Aynı zamanda Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından kamu spotu olarak seçilmiş ve televizyon ekranlarında yer almıştı.
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel program gerçekleştirilecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ve iştiraki ORBEL iş birliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara özel program gerçekleştirilecek.

Pandemi dolayısıyla Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan programda Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ve Çocuk Korosu tarafından 23 Nisan’da çocuklara özel konser verilecek. Konsere katılım sağlayan öğrencilere Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in de küçük sürprizleri olacak.

HİKAYESİ ORDU’DA GEÇEN ŞAKRAK KİTABI VE ÇANTASI HEDİYE EDİLECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak olan çocuklara özel program 23 Nisan Cuma günü saat 21.00’de yapılacak.

Programa katılan, canlı yayın sayfasında yorum yapan veya özelden yazan çocuklara, sağlıklı beslenme konusunda model olan ve Ordu’nun doğal besinlerini tanıtan Türkiye’nin ilk yerli ve milli karakteri “Şakrak”ın hikâye kitabı, çantası ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Daire Başkanlığı’nın kültür yayınlarından hediye edilecek. Programda ayrıca soru-cevap şeklinde yarışma da gerçekleştirilecek.

GENİŞ YANKI UYANDIRMIŞTI

Yerli ve milli kitap kahramanı Şakrak’ın ‘6 Büyük Sır’ hikâye kitabının animasyon filmi Millî Eğitim Bakanlığı EBA’da yayınlanarak 8 milyon 108 bin 860 öğrenciyle buluşturulmuştu. Aynı zamanda Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından kamu spotu olarak seçilmiş ve televizyon ekranlarında yer almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.