BAŞKAN TÖREN ŞEHRİ DİNLEDİ

Gündem 17.07.2019 - 15:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3942+ kez okundu.
 

BAŞKAN TÖREN ŞEHRİ DİNLEDİ

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi. ‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, benimsediği 'eşit hizmet anlayışı' ile her fırsatta vatandaşlarla yan yana olmaya ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Birçok mahalleye çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Başkan Tören, bu ziyaretlerin yanı sıra ilgili birim müdürlerinin hazır bulunduğu bir toplantı düzenleyerek vatandaşları misafir etti. Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşları tek tek dinleyerek istek ve taleplerini dinledi. Toplantıya katılım sağlayan vatandaşlar, Başkan Tören başta olmak üzere, belediye yetkililerine sorunlarını direkt iletme fırsatı bulurlarken; dinlenen sorunlar ise tek tek not edildi. BAŞKAN TÖREN: “KAPIMIZDA, GÖNLÜMÜZDE HERKESE AÇIK” Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu söyledi. ‘Şehre hizmet, insana hürmet’ şiarıyla çalışacaklarını ifade eden Başkan Tören, “Biz, insana ait şehir, şehre mahsus irfan, herkes için adil imkan’ hedefiyle Altınordu’yu gönül belediyeciliği anlayışıyla geleceğe taşımak istiyoruz. Biz ‘şehre hizmet, insana hürmetle; insana hürmet, gönüllere girmekle mümkün’ anlayışını gönül belediyeciliğinin temel ilkesi kabul ediyoruz. Altınordu’da kimse öteki değildir. Bizim şiarımız; “insana hürmet, şehre, hizmet”, parolamız; ‘İyinin ötesi var, ötekisi yok’ Altınordu’muzda yaşayan her bir fert, her bir yürek, bize verilmiş bir emanettir. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genci ve çocuğuyla biz bir ve bütünüz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada her fırsatta vatandaşlarımızla yan yana, bir ve beraber olacağız. Kapımızda, gönlümüzde herkese açık. ‘Vizyonu Dünya Kenti Altınordu’ hedefimiz doğrultusunda kadınıyla, erkeğiyle, genci ve yaşlısıyla 7’den 70’e herkesi dinlemeye devam edeceğiz” dedi. Düzenlenen toplantı vatandaşların istek, talep ve önerilerini iletmesinin ardından sona erdi. 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşlarla bir araya gelerek, talep ve sorunları dinledi.

‘İnsana Hizmet ve Hürmet Eden Belediyecilik’ parolası ile çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, benimsediği 'eşit hizmet anlayışı' ile her fırsatta vatandaşlarla yan yana olmaya ve isteklerini dinlemeye devam ediyor. Birçok mahalleye çat kapı ziyaretler gerçekleştiren Başkan Tören, bu ziyaretlerin yanı sıra ilgili birim müdürlerinin hazır bulunduğu bir toplantı düzenleyerek vatandaşları misafir etti.

Altınordu Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda vatandaşlarla bir araya gelen Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, vatandaşları tek tek dinleyerek istek ve taleplerini dinledi. Toplantıya katılım sağlayan vatandaşlar, Başkan Tören başta olmak üzere, belediye yetkililerine sorunlarını direkt iletme fırsatı bulurlarken; dinlenen sorunlar ise tek tek not edildi.

BAŞKAN TÖREN: “KAPIMIZDA, GÖNLÜMÜZDE HERKESE AÇIK”

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kapılarının ve gönüllerinin herkese açık olduğunu söyledi. ‘Şehre hizmet, insana hürmet’ şiarıyla çalışacaklarını ifade eden Başkan Tören, “Biz, insana ait şehir, şehre mahsus irfan, herkes için adil imkan’ hedefiyle Altınordu’yu gönül belediyeciliği anlayışıyla geleceğe taşımak istiyoruz. Biz ‘şehre hizmet, insana hürmetle; insana hürmet, gönüllere girmekle mümkün’ anlayışını gönül belediyeciliğinin temel ilkesi kabul ediyoruz. Altınordu’da kimse öteki değildir. Bizim şiarımız; “insana hürmet, şehre, hizmet”, parolamız; ‘İyinin ötesi var, ötekisi yok’ Altınordu’muzda yaşayan her bir fert, her bir yürek, bize verilmiş bir emanettir. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla genci ve çocuğuyla biz bir ve bütünüz. Bugün olduğu gibi bundan sonrada her fırsatta vatandaşlarımızla yan yana, bir ve beraber olacağız. Kapımızda, gönlümüzde herkese açık. ‘Vizyonu Dünya Kenti Altınordu’ hedefimiz doğrultusunda kadınıyla, erkeğiyle, genci ve yaşlısıyla 7’den 70’e herkesi dinlemeye devam edeceğiz” dedi.

Düzenlenen toplantı vatandaşların istek, talep ve önerilerini iletmesinin ardından sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.