BAŞKAN TEPE UMUT OLDU

Gündem 05.11.2020 - 22:02, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3195+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEPE UMUT OLDU

Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, organ bağışında bulunarak önemli bir farkındalık çağrısı yaptı.

 Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, organ bağışında bulunarak önemli bir farkındalık çağrısı yaptı. Ülkemizde organ nakline ihtiyacı olan hasta sayısının hızla arttığını ifade eden Başkan Tepe, “Organ nakli hastalara yeni bir hayat şansı veriyor. Halkımızın organ bağışı konusunda daha duyarlı olmasıyla hayata umutla tutunan hastalarımızın sayısı da artacaktır. Bu konuda farkındalık yaratmak için organ bağışında bulundum. Herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyorum. Gelin organlarımızı bağışlayalım” dedi.  ✅18 yaşını dolduran kişilerin Organ ve Doku Alınması, Saklanması ve Nakli Hakkında 2238 Sayılı Kanun çerçevesinde sağlık kurum ve kuruluşlarında bulunan organ bağışı bürolarında form doldurarak organ ve dokularını bağışlayabilirler.     
Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, organ bağışında bulunarak önemli bir farkındalık çağrısı yaptı.

 Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, organ bağışında bulunarak önemli bir farkındalık çağrısı yaptı. Ülkemizde organ nakline ihtiyacı olan hasta sayısının hızla arttığını ifade eden Başkan Tepe, “Organ nakli hastalara yeni bir hayat şansı veriyor. Halkımızın organ bağışı konusunda daha duyarlı olmasıyla hayata umutla tutunan hastalarımızın sayısı da artacaktır. Bu konuda farkındalık yaratmak için organ bağışında bulundum. Herkesi organ bağışında bulunmaya davet ediyorum. Gelin organlarımızı bağışlayalım” dedi. 
✅18 yaşını dolduran kişilerin Organ ve Doku Alınması, Saklanması ve Nakli Hakkında 2238 Sayılı Kanun çerçevesinde sağlık kurum ve kuruluşlarında bulunan organ bağışı bürolarında form doldurarak organ ve dokularını bağışlayabilirler. 
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.