BAŞKAN TEKİNTAŞ’DAN UĞUR ÇELENK‘E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Siyaset 07.04.2018 - 13:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3887+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ’DAN UĞUR ÇELENK‘E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen İl Başkanı Av.Uğur Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen İl Başkanı Av.Uğur Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Öz, İbrahim Hekim, dSedat Cesur ve Bilal Azaklı ‘da hazır bulundu. İL BAŞKANI VE EKİBİNİN İLİMİZ İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN YAPACAĞI FAALİYETLERİNİN HAYIRLI  OLMASINI DİLİYORUM Başkan Tekintaş, ziyarette yaptığı konuşmada İl Başkanımız Uğur Çelenk beyle birlikte uzun yıllar aynı çatı altında millete hizmet yolunda kutlu bir davaya beraber hizmet etme fırsatı bulduk. Her zaman uyum içinde çalıştık . 24 Mart’ta yeniden İl Başkanı seçilen değerli İl Başkanı ve ekibinin, öncelikle ilimiz için, ülkemiz için yapacağı faaliyetlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içinde birlikte daha nice hizmetlere, nice başarılara imza atacağız dedi 2019 ‘DA TARİHİ REKORLA 20 DE 20 YAPACAĞIZ AK Parti İl Balkanı Av.Uğur Çelenk ise yaptığı konuşmasında , Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Meclis üyelerine , inceliklerinden ve nezaketlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum diyerek, “Genç ve dinamik bir kadro kurduk. Sizlerle birlikte 2019 seçimlerinde çok çalışacak, çok koşacak , enerjisi tükenmeyen bir kadro olsun istedik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “bu bir veda değil bu bir fatihadır” yani yeni bir açılıştır, sözünden yola çıkarak daha önce görev almış arkadaşlarımızda bizlerle beraber koşacak hep birlikte el birliği ile 2019 seçimlerini, 2014 seçimlerinde olduğu gibi 20’de 20 yaparak, ama bu sefer bir farkla, tarihi bir rekorla en üst seviyede 20’de 20 yaparak tamamlayacağız diye konuştu. Ziyaretin anısına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk ‘e hediye takdim edildi. İl Başkanı Çelenk , Başkan ve ekibine hediyeleri için teşekkürlerini sundu.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen İl Başkanı Av.Uğur Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İl Başkanlığına yeniden seçilen İl Başkanı Av.Uğur Çelenk’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Öz, İbrahim Hekim, dSedat Cesur ve Bilal Azaklı ‘da hazır bulundu.
İL BAŞKANI VE EKİBİNİN İLİMİZ İÇİN, ÜLKEMİZ İÇİN YAPACAĞI FAALİYETLERİNİN HAYIRLI
 OLMASINI DİLİYORUM
Başkan Tekintaş, ziyarette yaptığı konuşmada İl Başkanımız Uğur Çelenk beyle birlikte uzun yıllar aynı çatı altında millete hizmet yolunda kutlu bir davaya beraber hizmet etme fırsatı bulduk. Her zaman uyum içinde çalıştık . 24 Mart’ta yeniden İl Başkanı seçilen değerli İl Başkanı ve ekibinin, öncelikle ilimiz için, ülkemiz için yapacağı faaliyetlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da uyum içinde birlikte daha nice hizmetlere, nice başarılara imza atacağız dedi
2019 ‘DA TARİHİ REKORLA 20 DE 20 YAPACAĞIZ
AK Parti İl Balkanı Av.Uğur Çelenk ise yaptığı konuşmasında , Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Belediye Meclis üyelerine , inceliklerinden ve nezaketlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum diyerek, “Genç ve dinamik bir kadro kurduk. Sizlerle birlikte 2019 seçimlerinde çok çalışacak, çok koşacak , enerjisi tükenmeyen bir kadro olsun istedik. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “bu bir veda değil bu bir fatihadır” yani yeni bir açılıştır, sözünden yola çıkarak daha önce görev almış arkadaşlarımızda bizlerle beraber koşacak hep birlikte el birliği ile 2019 seçimlerini, 2014 seçimlerinde olduğu gibi 20’de 20 yaparak, ama bu sefer bir farkla, tarihi bir rekorla en üst seviyede 20’de 20 yaparak tamamlayacağız diye konuştu.
Ziyaretin anısına Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş tarafından , İl Başkanı Av.Uğur Çelenk ‘e hediye takdim edildi. İl Başkanı Çelenk , Başkan ve ekibine hediyeleri için teşekkürlerini sundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.