BAŞKAN TEKİNTAŞ BEM-BİR-SEN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Gündem 01.10.2018 - 13:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1906+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ BEM-BİR-SEN GENEL KURUL TOPLANTISINA KATILDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bem-Bir-Sen Ordu Şubesinin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bem-Bir-Sen Ordu Şubesinin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı. BAŞKAN TEKİNTAŞ, “YAPTIĞIMIZ ORTAK ÇALIŞMALARLA BU ŞEHRİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAĞIZ” Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turba’yın da katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, kongrenin tüm üyelere hayırlı olmasını temenni ederek, “İl Genel Meclisi Başkanlığı sürecimden bu yana sendikal faaliyetlerin geliştirilmesi ve bir yere taşınması noktasında gerekli girişimlerde ve söylemlerde bulunmuştuk. Böyle geniş bir yapıda şimdiki amacımız hak koruma, iyileştirme, sokak hâkimiyetini birlikte sağlama arzusu, Türkiye için önemli olan birliktelik gücünü anlatmak ve aktarmak. Bugün kardeşlik ortamı içerisinde Allah’ın lütfu olan bu alanlarda, iradeyi kullandığımız bu mekânlarda şimdi bu kongreleri gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız ortak çalışmalarla bu şehri geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız. Dün olduğundan daha iyi bir şekilde 31 Mart 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Sendikalar bir yandan kendi üyelerinin hakkını korurken, bir yandan sivil toplum kuruluşu olarak toplumun lideri, önderi vasfıyla bizleri de rahatlatmış olacak. Kucaklaşarak gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkenin varlığı için tüm gücüyle çalışan Memur-Sen ölçeğindeki sendikalarımıza bundan sonraki süreçte çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu. Toplantıda konuşan Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, sendikanın kuruluş felsefesini anlattığı toplantıda halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile kurulduklarını ifade ederken, Ordu Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Çelenk ise Memur -Sen’in Ordu’daki en derli toplu sendika olduğunu ve Bem-Bir-Sen’in Memur-Sen’e bağlı sendikalar arasında genel kurulunu gerçekleştiren ilk sendika olduğunu kaydetti.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bem-Bir-Sen Ordu Şubesinin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Bem-Bir-Sen Ordu Şubesinin 5. Olağan Genel Kurul Toplantısına katıldı.

BAŞKAN TEKİNTAŞ, “YAPTIĞIMIZ ORTAK ÇALIŞMALARLA BU ŞEHRİ GELECEĞE EN İYİ ŞEKİLDE HAZIRLAYACAĞIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısını Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turba’yın da katıldığı toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, kongrenin tüm üyelere hayırlı olmasını temenni ederek, “İl Genel Meclisi Başkanlığı sürecimden bu yana sendikal faaliyetlerin geliştirilmesi ve bir yere taşınması noktasında gerekli girişimlerde ve söylemlerde bulunmuştuk. Böyle geniş bir yapıda şimdiki amacımız hak koruma, iyileştirme, sokak hâkimiyetini birlikte sağlama arzusu, Türkiye için önemli olan birliktelik gücünü anlatmak ve aktarmak. Bugün kardeşlik ortamı içerisinde Allah’ın lütfu olan bu alanlarda, iradeyi kullandığımız bu mekânlarda şimdi bu kongreleri gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız ortak çalışmalarla bu şehri geleceğe en iyi şekilde hazırlayacağız. Dün olduğundan daha iyi bir şekilde 31 Mart 2019 seçimlerine hazırlanacağız. Sendikalar bir yandan kendi üyelerinin hakkını korurken, bir yandan sivil toplum kuruluşu olarak toplumun lideri, önderi vasfıyla bizleri de rahatlatmış olacak. Kucaklaşarak gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz. Ülkenin varlığı için tüm gücüyle çalışan Memur-Sen ölçeğindeki sendikalarımıza bundan sonraki süreçte çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantıda konuşan Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, sendikanın kuruluş felsefesini anlattığı toplantıda halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile kurulduklarını ifade ederken, Ordu Memur-Sen Şube Başkanı İsmail Çelenk ise Memur -Sen’in Ordu’daki en derli toplu sendika olduğunu ve Bem-Bir-Sen’in Memur-Sen’e bağlı sendikalar arasında genel kurulunu gerçekleştiren ilk sendika olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.