BASIN AÇIKLAMASI

Sağlık 11.05.2015 - 21:51, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3811+ kez okundu.
 

BASIN AÇIKLAMASI

Birliğimize bağlı SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Ahmet KAYA, 7 Mayıs 2015 tarihinde saat 14:30’da odasına gelerek medikal firma yetkilisi olduğunu söyleyen M.K. tarafından görevi başında fiili saldırıya uğrayarak darp girişiminde bulunmuş, tehdit ve hakaretlere uğramıştır.

Araya giren güvenlik personeline de saldıran saldırgan diğer personelin de devreye girmesiyle etkisiz hale getirilmiş ve olayın daha büyük sonuçlara yol açması engellenmiştir.Bir yandan hayat kurtarma mücadelesi verirken bir yandan da şiddete maruz kalarak hayatlarını kaybetme riskiyle görev yapan tüm sağlık çalışanları adına son derece üzüntülü olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bir hukuk devleti olan ülkemizde vatandaşların sorunlarını çözümünü şiddetle aramak yerine hukuk dışına çıkmadan şikâyetlerini ve taleplerini yetkili mercilere iletmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.Ordu halkına daha nitelikli sağlık hizmeti sunabilme gayretiyle fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik bu tür çirkin davranışlar bizimle birlikte Ordu kamuoyunun da büyük tepkisini çekmektedir. Güzel ilimizin bu tür çirkin olaylarla anılmaması için çaba harcayan tüm kurumlara ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.Yaşadığımız bu hellim olayla ilgili olarak gerekli yasal işlemleri başlatarak konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği olarak bir kez daha kıymetli yöneticimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.
Birliğimize bağlı SB-ODÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Doç. Dr. Ahmet KAYA, 7 Mayıs 2015 tarihinde saat 14:30’da odasına gelerek medikal firma yetkilisi olduğunu söyleyen M.K. tarafından görevi başında fiili saldırıya uğrayarak darp girişiminde bulunmuş, tehdit ve hakaretlere uğramıştır.

Araya giren güvenlik personeline de saldıran saldırgan diğer personelin de devreye girmesiyle etkisiz hale getirilmiş ve olayın daha büyük sonuçlara yol açması engellenmiştir.
Bir yandan hayat kurtarma mücadelesi verirken bir yandan da şiddete maruz kalarak hayatlarını kaybetme riskiyle görev yapan tüm sağlık çalışanları adına son derece üzüntülü olduğumuzu ifade etmek istiyoruz. Bir hukuk devleti olan ülkemizde vatandaşların sorunlarını çözümünü şiddetle aramak yerine hukuk dışına çıkmadan şikâyetlerini ve taleplerini yetkili mercilere iletmeleri gerektiğini hatırlatmak isteriz.
Ordu halkına daha nitelikli sağlık hizmeti sunabilme gayretiyle fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına yönelik bu tür çirkin davranışlar bizimle birlikte Ordu kamuoyunun da büyük tepkisini çekmektedir. Güzel ilimizin bu tür çirkin olaylarla anılmaması için çaba harcayan tüm kurumlara ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkürü borç biliriz.
Yaşadığımız bu hellim olayla ilgili olarak gerekli yasal işlemleri başlatarak konunun takipçisi olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği olarak bir kez daha kıymetli yöneticimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyor, kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.