AYBASTI OTOBÜSÜNDE BÜYÜK PANİK

Yaşam 29.10.2015 - 20:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2346+ kez okundu.
 

AYBASTI OTOBÜSÜNDE BÜYÜK PANİK

İstanbul’dan Aybastı’ya gelen Aybastı İtimat Firması’na ait yolcu otobüsünün otobüste buluna bir yolcunun başka bir yolcuyu rehin almasıyla başladı.

    Otobüse Göztepe’de binen kimliği belirsiz bir kişi bir süre sonra cebindeki bıçakla bir yolcuyu yaraladı. Daha sonra yolcu ve şoförü aşağıya indiren kimliği belirsiz kişi otobüsü alıp kaçmak istedi. Ancak otobüsü süremeyince olay yerinden yaya olarak kaçtığı  bildirildi. Korku dolu dakikalar yaşayan yolcular  büyük şaşkınlık yaşarken olay sonrası tekrar otobüseki yerlerini alarak Ordu’ya gelmek üzere  yola çıktıkları öğrenildi.
İstanbul’dan Aybastı’ya gelen Aybastı İtimat Firması’na ait yolcu otobüsünün otobüste buluna bir yolcunun başka bir yolcuyu rehin almasıyla başladı.


    Otobüse Göztepe’de binen kimliği belirsiz bir kişi bir süre sonra cebindeki bıçakla bir yolcuyu yaraladı. Daha sonra yolcu ve şoförü aşağıya indiren kimliği belirsiz kişi otobüsü alıp kaçmak istedi. Ancak otobüsü süremeyince olay yerinden yaya olarak kaçtığı  bildirildi.

Korku dolu dakikalar yaşayan yolcular  büyük şaşkınlık yaşarken olay sonrası tekrar otobüseki yerlerini alarak Ordu’ya gelmek üzere  yola çıktıkları öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.