ASAYİŞ VE GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 27.09.2018 - 12:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4098+ kez okundu.
 

ASAYİŞ VE GÜVENLİK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten, Eylül ayı asayiş ve güvenlik toplantısını gerçekleştirdi.

Altınordu Kaymakam Niyazi Erten,  Eylül ayı asayiş ve güvenlik toplantısını gerçekleştirdi. Kaymakam Erten başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emin Daşçı ve Mahalle Muhtarları ile  “Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi.   Kaymakam Erten, halka açık umumi yerlerde alkol kullanımına karşı tedbirler alınmasını, kurumlarımızla uyuşturucuyla mücadele konusunda işbirliği sağlanmasını, umuma açık yerlerde denetimlerinin arttırılması, dilencilik faaliyetlerine karşı denetimlerin sıklaştırılmasını, Mahallelerde çevreyi rahatsız eden süratli araçlar, modifiyeli araçlar ve  yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden araçlar üzerinde trafik denetimlerinin artırılması, park sorunu olan bölgelerde trafik denetimlerinin düzenli yapılması konusunda ilgili kurum amirlere talimatlar verdi. Kaymakam Erten, Altınordu ilçesinde asayiş ve güvenliğin sağlanmasında ve öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına gidiş-gelişlerin sağlanmasında, eğitimde başarının arttırılması için muhtarlarımıza ilgili kurumlarla işbirliği ve koordinasyon halinde bulunmaları konusunda tavsiye ve taleplerde bulundu.  
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten, Eylül ayı asayiş ve güvenlik toplantısını gerçekleştirdi.
Altınordu Kaymakam Niyazi Erten,  Eylül ayı asayiş ve güvenlik toplantısını gerçekleştirdi.
Kaymakam Erten başkanlığında, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emin Daşçı ve Mahalle Muhtarları ile  “Asayiş ve Güvenlik Toplantısı” gerçekleştirildi. 
 Kaymakam Erten, halka açık umumi yerlerde alkol kullanımına karşı tedbirler alınmasını, kurumlarımızla uyuşturucuyla mücadele konusunda işbirliği sağlanmasını, umuma açık yerlerde denetimlerinin arttırılması, dilencilik faaliyetlerine karşı denetimlerin sıklaştırılmasını, Mahallelerde çevreyi rahatsız eden süratli araçlar, modifiyeli araçlar ve  yüksek sesle müzik dinleyerek çevreyi rahatsız eden araçlar üzerinde trafik denetimlerinin artırılması, park sorunu olan bölgelerde trafik denetimlerinin düzenli yapılması konusunda ilgili kurum amirlere talimatlar verdi.
Kaymakam Erten, Altınordu ilçesinde asayiş ve güvenliğin sağlanmasında ve öğrencilerin güvenli bir şekilde okullarına gidiş-gelişlerin sağlanmasında, eğitimde başarının arttırılması için muhtarlarımıza ilgili kurumlarla işbirliği ve koordinasyon halinde bulunmaları konusunda tavsiye ve taleplerde bulundu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.