ANLAMLI TÖREN

Gündem 12.06.2020 - 00:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4212+ kez okundu.
 

ANLAMLI TÖREN

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çeyrek asır boyunca görev yapan 11 personelle Atatürk Spor Salonunda yapılan törenle Hizmet Belgeleri takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çeyrek asır boyunca görev yapan 11 personelle Atatürk Spor Salonunda yapılan törenle Hizmet Belgeleri takdim edildi. Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü Teşkilatı’ndan günümüz Gençlik ve Spor Bakanlığı’na kadar 40 yıl 8 ay boyunca görev yapan Şube Müdürü Suat Ayaz ve 24 yıllık hizmet sürelerini dolduran Yurt Yönetim Memurları Ayşegül Öztürk, İsmail Ayar, Vedat Altunsoy, Gönül Saraçoğlu, Dilek Resuloğlu ve Hizmet kadrolarında görev alan Mustafa Çelik, İdris Oğurlu, Mehmet Sağlam, Nuray Özkurt  Teşekkür Belgelerini ve Hediyelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim Etti.  Düzenlenen törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Devletimize ve Kurumumuza yıllarca emek veren, işlerinizi özgüvenle ilk günkü heyecanınızla emekli olsanız dahi insanlara hizmet etmeye devam edeceğinize gönülden inanıyorum. Bu koltuklar kimseye kalıcı değil. Hizmet etmek bir bayrak yarışı gibidir. Önemli olan ülkemizin daha iyi yerlere gelmesidir. Hizmetlerinizden dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bundan sonraki yaşantılarınızda ailenizle birlikte sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”dedi. Hayatını Gençlik ve Spora adayan 40 yılı aşkın bir süre Ordu’ya sportif anlamda hizmet eden Suat Ayaz “Öncelikle bu tören için Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. 1979 yılında şuan bulunduğumuz salonda göreve başladım. Fatsa İlçe Müdürlüğünde ve sonrasında  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü olarak devam ettim. Herkes için bir abi bir arkadaş bir kardeş gibi yaklaşarak işlerimizi ekip halinde yapmaya çalıştık. Tüm arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.  
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çeyrek asır boyunca görev yapan 11 personelle Atatürk Spor Salonunda yapılan törenle Hizmet Belgeleri takdim edildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde çeyrek asır boyunca görev yapan 11 personelle Atatürk Spor Salonunda yapılan törenle Hizmet Belgeleri takdim edildi.

Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü Teşkilatı’ndan günümüz Gençlik ve Spor Bakanlığı’na kadar 40 yıl 8 ay boyunca görev yapan Şube Müdürü Suat Ayaz ve 24 yıllık hizmet sürelerini dolduran Yurt Yönetim Memurları Ayşegül Öztürk, İsmail Ayar, Vedat Altunsoy, Gönül Saraçoğlu, Dilek Resuloğlu ve Hizmet kadrolarında görev alan Mustafa Çelik, İdris Oğurlu, Mehmet Sağlam, Nuray Özkurt  Teşekkür Belgelerini ve Hediyelerini Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç takdim Etti.

 Düzenlenen törende konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Devletimize ve Kurumumuza yıllarca emek veren, işlerinizi özgüvenle ilk günkü heyecanınızla emekli olsanız dahi insanlara hizmet etmeye devam edeceğinize gönülden inanıyorum. Bu koltuklar kimseye kalıcı değil. Hizmet etmek bir bayrak yarışı gibidir. Önemli olan ülkemizin daha iyi yerlere gelmesidir. Hizmetlerinizden dolayı tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.Bundan sonraki yaşantılarınızda ailenizle birlikte sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.”dedi.

Hayatını Gençlik ve Spora adayan 40 yılı aşkın bir süre Ordu’ya sportif anlamda hizmet eden Suat Ayaz “Öncelikle bu tören için Müdürümüze çok teşekkür ediyorum. 1979 yılında şuan bulunduğumuz salonda göreve başladım. Fatsa İlçe Müdürlüğünde ve sonrasında  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde Spor Şube Müdürü olarak devam ettim. Herkes için bir abi bir arkadaş bir kardeş gibi yaklaşarak işlerimizi ekip halinde yapmaya çalıştık. Tüm arkadaşlarıma hayatlarında başarılar diliyorum.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.