ALTINORDUDA GENÇLİK RÜZGARI ESTİ

Gündem 28.05.2023 - 19:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3638+ kez okundu.
 

ALTINORDUDA GENÇLİK RÜZGARI ESTİ

Altınordu Belediyesinin düzenlediği gençlik konseri muhteşem bir coşkuya ve renkli görüntülere sahne oldu. Sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu Kolpa’nın sahne aldığı konsere on binler akın etti.

Altınordu Belediyesinin düzenlediği gençlik konseri muhteşem bir coşkuya ve renkli görüntülere sahne oldu. Sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu Kolpa’nın sahne aldığı konsere on binler akın etti. Akyazı sahili plaj mevkiinde bulunan Altınordu Belediyesi ücretsiz otopark alanında gerçekleşen konserde sahne alan sevilen sanatçılar dillere pelesenk olmuş ezgilerini Altınordulular için seslendirdiler. Altınordu Belediyesinin yaza merhaba etkinliklerinden biri olan gençlik konserinde saatler öncesinden alanı dolduran sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadılar. GENÇLİK KONSERİ GENÇLİK ŞÖLENİNE DÖNÜŞTÜ Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosu doğrultusunda birçok başarılı kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atan Altınordu Belediyesi bu defa sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu KOLPA’yı Altınordulular ile buluşturdu. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, bir şölen ve festival tadında gerçekleşti. Alanı ve civar yolları dolduran on binler kırmızı beyaz Türkiye sloganları ile adeta Altınordu’yu inlettiler. Sanatçıların seslendirdikleri eserlere hep birlikte eşlik eden sanatseverlerin cep telefonu ışıkları ile yaptıkları görsel şov ise renkli görüntüler oluşturdu. Enerjinin, heyecanın coşkunun ve temponun hiç düşmediği konserde seyircileri selamlayan Başkan Tören, sanatın birleştiriciliğine vurgu yaptı. BAŞKAN TÖREN “BİZLERİ AYNI PAYDADA BİRLEŞTİREN DEĞERLERDE HEP BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Başkan Tören, “Biz bu ülkenin ve şehrimizin birlik ve beraberliğinde saf tuttuk. Kıvancımız bir, kederimiz bir, sevincimiz bir, tıpkı bu akşam ki alanda olduğu gibi coşkumuz bir” şeklinde konuştu. Yaz boyunca Altınordu’nun birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Tören “Bu yaz bizler için, gençlik için, genç cumhuriyetin genç şehri Ordu’muz ve Ordu’nun kalp merkezi Altınordu’muz için bam başka geçecek. Hep birlikte heyecanı dorukta, sevgiyi zirvede yaşayacağımız kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz sizleri bekliyor” dedi. Altınordu’nun bir sanat şehri olduğunun altını çizen Başkan Tören, “Maviyle yeşilin, yağmurla güneşin, 4 mevsimin şiirleştiği bir şehirde yaşıyoruz. Fikirlerimiz başka olabilir, hayata çok farklı yönlerden bakabiliriz hiç önemli değil. Ama sanatla yükselen ruhlarımızla biz biriz, beraberiz bir aradayız. Dolayısıyla bizleri aynı paydada birleştiren değerlerde hep bir arada olmaya devam edeceğiz. Biz bu birlik ruhuyla kentimizi bilimle teknolojiyle ama sanatla ve kültürle yükseltmeye kararlıyız. Onun için diyoruz ki Altınordu sanatın şehridir. Sanatın şehrinde sevdanın şehrinde müziğe yol verilmeli sizleri birlik ruhuyla sevgi ve dayanışma ruhuyla selamlıyorum” diye konuştu. Konser sanatçılara çiçek takdimiyle son buldu. Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinliklerini çok başarılı bulduklarını ve çok beğendiklerini belirten vatandaşlar konser için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.
Altınordu Belediyesinin düzenlediği gençlik konseri muhteşem bir coşkuya ve renkli görüntülere sahne oldu. Sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu Kolpa’nın sahne aldığı konsere on binler akın etti.

Altınordu Belediyesinin düzenlediği gençlik konseri muhteşem bir coşkuya ve renkli görüntülere sahne oldu. Sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu Kolpa’nın sahne aldığı konsere on binler akın etti.

Akyazı sahili plaj mevkiinde bulunan Altınordu Belediyesi ücretsiz otopark alanında gerçekleşen konserde sahne alan sevilen sanatçılar dillere pelesenk olmuş ezgilerini Altınordulular için seslendirdiler. Altınordu Belediyesinin yaza merhaba etkinliklerinden biri olan gençlik konserinde saatler öncesinden alanı dolduran sanatseverler unutulmaz bir akşam yaşadılar.

GENÇLİK KONSERİ GENÇLİK ŞÖLENİNE DÖNÜŞTÜ

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosu doğrultusunda birçok başarılı kültürel ve sanatsal etkinliğe imza atan Altınordu Belediyesi bu defa sevilen sanatçı Tekir ve ünlü müzik grubu KOLPA’yı Altınordulular ile buluşturdu.
Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği konser, bir şölen ve festival tadında gerçekleşti. Alanı ve civar yolları dolduran on binler kırmızı beyaz Türkiye sloganları ile adeta Altınordu’yu inlettiler. Sanatçıların seslendirdikleri eserlere hep birlikte eşlik eden sanatseverlerin cep telefonu ışıkları ile yaptıkları görsel şov ise renkli görüntüler oluşturdu.
Enerjinin, heyecanın coşkunun ve temponun hiç düşmediği konserde seyircileri selamlayan Başkan Tören, sanatın birleştiriciliğine vurgu yaptı.

BAŞKAN TÖREN “BİZLERİ AYNI PAYDADA BİRLEŞTİREN DEĞERLERDE HEP BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Tören, “Biz bu ülkenin ve şehrimizin birlik ve beraberliğinde saf tuttuk. Kıvancımız bir, kederimiz bir, sevincimiz bir, tıpkı bu akşam ki alanda olduğu gibi coşkumuz bir” şeklinde konuştu.
Yaz boyunca Altınordu’nun birçok etkinliğe ev sahipliği yapacağını belirten Başkan Tören “Bu yaz bizler için, gençlik için, genç cumhuriyetin genç şehri Ordu’muz ve Ordu’nun kalp merkezi Altınordu’muz için bam başka geçecek. Hep birlikte heyecanı dorukta, sevgiyi zirvede yaşayacağımız kültürel ve sanatsal etkinliklerimiz sizleri bekliyor” dedi.
Altınordu’nun bir sanat şehri olduğunun altını çizen Başkan Tören, “Maviyle yeşilin, yağmurla güneşin, 4 mevsimin şiirleştiği bir şehirde yaşıyoruz. Fikirlerimiz başka olabilir, hayata çok farklı yönlerden bakabiliriz hiç önemli değil. Ama sanatla yükselen ruhlarımızla biz biriz, beraberiz bir aradayız. Dolayısıyla bizleri aynı paydada birleştiren değerlerde hep bir arada olmaya devam edeceğiz.
Biz bu birlik ruhuyla kentimizi bilimle teknolojiyle ama sanatla ve kültürle yükseltmeye kararlıyız. Onun için diyoruz ki Altınordu sanatın şehridir. Sanatın şehrinde sevdanın şehrinde müziğe yol verilmeli sizleri birlik ruhuyla sevgi ve dayanışma ruhuyla selamlıyorum” diye konuştu.
Konser sanatçılara çiçek takdimiyle son buldu.
Altınordu Belediyesinin kültür ve sanat etkinliklerini çok başarılı bulduklarını ve çok beğendiklerini belirten vatandaşlar konser için Başkan Aşkın Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.