“AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ” YENİDEN BAŞLIYOR

Gündem 21.07.2022 - 17:25, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3380+ kez okundu.
 

“AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİ” YENİDEN BAŞLIYOR

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’lulara ilkleri yaşattığı etkinliklerden biri olan Açık hava sinema günleri 22 Temmuz Cuma günü yeniden başlıyor.

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’lulara ilkleri yaşattığı etkinliklerden biri olan Açık hava sinema günleri 22 Temmuz Cuma günü yeniden başlıyor.  Altınordu Belediyesinin Akyazı sahilinde bulunan ücretsiz oto park alanında düzenlenecek Sinema günleri 22-31 Temmuz arasında 10 gün boyunca devam edecek.  ÖZLENEN SİNEMA GÜNLERİ İLE ALTINORDU’DA YAZ AKŞAMLARI RENKLENİYOR Altınordu’nun Kültür ve Sanat yaşamını Zenginleştiren birçok etkinliğe imza atan Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi’nin yaz etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Pandemi döneminde Ordu’da ilk olarak gerçekleştirilen Arabalı Sinema etkinliği ile vatandaşlardan takdir toplayan Altınordu Belediyesi, açık havada sinema keyfini yeniden yaşatacak. Sanatın seyri, kültürün sesi Altınordu’da bir başka’ sloganıyla başlatılan yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri 10 gün boyunca her gün birbirinden özel ve unutulmazlar arasına girmiş filmlerin açık havada gösterimi ile devam edecek. SİNEMA GÜNLERİ BİR KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ OLAN “BÖRÜ” FİLMİ İLE START ALIYOR Altınordu’luları bir araya getirecek ve birlikte unutamayacakları hatıralar biriktirecekleri yaz akşamlarının efsanesi Açık Hava Sinema Günleri 22 Temmuz Cuma akşamı saat.21’de “Börü” filmi ile start verecek. Etkinliğe katılanlar Altınordu Belediyesinin ikramları eşliğinde doyasıya açık havada sinema keyfi yaşayacaklar.  BAŞKAN AŞKIN TÖREN, “ALTINORDU KÜLTÜR VE SANATTA ÖZENİLEN BİR ŞEHİR KONUMUNDA” “Şehir sanatla kurulur sanatla yükselir” diyen Başkan Aşkın Tören, “sanat gönül işidir. Bu sebeple gönül belediyeciliği perspektifimizin olmazsa olmazı olarak görüyoruz. Şehir sanatla kurulur, sanatla yükselir. Altınordu’muz, her alanda ama öncelikle kültür ve sanatta özenilen bir şehir olmaya devam edecektir. Altınordu’lu hemşehrilerimizin kültür ve sanatı doya doya yaşayacakları etkinlikler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bir aile sıcaklığı ile keyifli vakit geçirecekleri bu güzel etkinlikte bir arada olmaya davet ediyorum” dedi.  
Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’lulara ilkleri yaşattığı etkinliklerden biri olan Açık hava sinema günleri 22 Temmuz Cuma günü yeniden başlıyor.

Başkan Aşkın Tören’in “Kültür ve Sanat Şehri Altınordu” mottosuyla Altınordu’lulara ilkleri yaşattığı etkinliklerden biri olan Açık hava sinema günleri 22 Temmuz Cuma günü yeniden başlıyor. 

Altınordu Belediyesinin Akyazı sahilinde bulunan ücretsiz oto park alanında düzenlenecek Sinema günleri 22-31 Temmuz arasında 10 gün boyunca devam edecek. 

ÖZLENEN SİNEMA GÜNLERİ İLE ALTINORDU’DA YAZ AKŞAMLARI RENKLENİYOR

Altınordu’nun Kültür ve Sanat yaşamını Zenginleştiren birçok etkinliğe imza atan Başkan Aşkın Tören öncülüğündeki Altınordu Belediyesi’nin yaz etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Pandemi döneminde Ordu’da ilk olarak gerçekleştirilen Arabalı Sinema etkinliği ile vatandaşlardan takdir toplayan Altınordu Belediyesi, açık havada sinema keyfini yeniden yaşatacak.

Sanatın seyri, kültürün sesi Altınordu’da bir başka’ sloganıyla başlatılan yaz etkinlikleri kapsamında düzenlenen Açık Hava Sinema Günleri 10 gün boyunca her gün birbirinden özel ve unutulmazlar arasına girmiş filmlerin açık havada gösterimi ile devam edecek.

SİNEMA GÜNLERİ BİR KAHRAMANLIK ÖYKÜSÜ OLAN “BÖRÜ” FİLMİ İLE START ALIYOR

Altınordu’luları bir araya getirecek ve birlikte unutamayacakları hatıralar biriktirecekleri yaz akşamlarının efsanesi Açık Hava Sinema Günleri 22 Temmuz Cuma akşamı saat.21’de “Börü” filmi ile start verecek. Etkinliğe katılanlar Altınordu Belediyesinin ikramları eşliğinde doyasıya açık havada sinema keyfi yaşayacaklar. 

BAŞKAN AŞKIN TÖREN, “ALTINORDU KÜLTÜR VE SANATTA ÖZENİLEN BİR ŞEHİR KONUMUNDA”

“Şehir sanatla kurulur sanatla yükselir” diyen Başkan Aşkın Tören, “sanat gönül işidir. Bu sebeple gönül belediyeciliği perspektifimizin olmazsa olmazı olarak görüyoruz. Şehir sanatla kurulur, sanatla yükselir. Altınordu’muz, her alanda ama öncelikle kültür ve sanatta özenilen bir şehir olmaya devam edecektir. Altınordu’lu hemşehrilerimizin kültür ve sanatı doya doya yaşayacakları etkinlikler ile buluşturmaya devam edeceğiz. Tüm hemşehrilerimizi bir aile sıcaklığı ile keyifli vakit geçirecekleri bu güzel etkinlikte bir arada olmaya davet ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.