BAKAN DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık 26.03.2018 - 13:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3282+ kez okundu.
 

BAKAN DEVLET HASTANESİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN Ordu Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarete Vali Seddar YAVUZ, Milletvekili Metin Gündoğdu, Ergün TAŞÇI, Ordu Ak Parti İl Başkanı Uğur ÇELENK, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ ve beraberindeki heyet de eşlik etti. Hastanede servisleri gezen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ’dan bilgi aldı. Hastalarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Dr. Ahmet DEMİRCAN,  görevli sağlık çalışanları ile de görüşerek taleplerini ve sorunlarını da dinledi.
Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN Ordu Devlet Hastanesini ziyaret etti.

Ziyarete Vali Seddar YAVUZ, Milletvekili Metin Gündoğdu, Ergün TAŞÇI, Ordu Ak Parti İl Başkanı Uğur ÇELENK, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ ve beraberindeki heyet de eşlik etti.

Hastanede servisleri gezen Sağlık Bakanı Dr. Ahmet DEMİRCAN, İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün YANMAZ’dan bilgi aldı. Hastalarla görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Bakan Dr. Ahmet DEMİRCAN,  görevli sağlık çalışanları ile de görüşerek taleplerini ve sorunlarını da dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.