NARKOTİK GÖZ AÇTIRMIYOR

Ordu Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri son bir haftada 2 gram esrar ile 4 gram metamfetamin maddesi ele geçirdi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada 2 adet ecstasy hap ele geçirilirken şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Yine Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan bir şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Ayrıca, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları üzerine şüpheli 2 şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta ise yapılan aramada 1 gram esrar maddesi yakalandı. Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapıldı.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan 2 şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada 2 kilo 900 gram sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan iki şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada ise 4 gram metamfetamin maddesi yakalandı.