YENİORDUSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Spor 19.02.2018 - 12:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3545+ kez okundu.
 

YENİORDUSPOR DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ

Hatay'da oynanan Kırıkpanspor-Yeni Orduspor karşılaşmasını Yeni Orduspor ikinci yarıda bulunduğu gollerle 2-0 kazandı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Orduspor, Hatay temsilcisi Kırıkhanspor ile deplasmanda karşılaştığı maçtan 2-0 galip ayrıldı. Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarıya hızlı başlayan Mor Beyazlı Ordu temsilcisi, 53. dakikada Kerim Bölük ve 62. dakikada İbrahim Alan ile bulduğu gollerle maçtan 2-0 galip ayrılan taraf oldu. Bu galibiyetle puanını 42’ye yükselten Yeni Orduspor ligde 2. sırada yer alıyor. Yeni Orduspor bu hafta kendi evinde Yeşil Bursa ile karşılaşacak.
Hatay'da oynanan Kırıkpanspor-Yeni Orduspor karşılaşmasını Yeni Orduspor ikinci yarıda bulunduğu gollerle 2-0 kazandı.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Orduspor, Hatay temsilcisi Kırıkhanspor ile deplasmanda karşılaştığı maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Maçın ilk yarısı golsüz sona ererken, ikinci yarıya hızlı başlayan Mor Beyazlı Ordu temsilcisi, 53. dakikada Kerim Bölük ve 62. dakikada İbrahim Alan ile bulduğu gollerle maçtan 2-0 galip ayrılan taraf oldu.

Bu galibiyetle puanını 42’ye yükselten Yeni Orduspor ligde 2. sırada yer alıyor. Yeni Orduspor bu hafta kendi evinde Yeşil Bursa ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.