YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞEHİR HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sağlık 11.06.2022 - 07:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3708+ kez okundu.
 

YENİ SAĞLIK MÜDÜRÜ ŞEHİR HASTANESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Sağlık Müdürü Opr.Dr.Dursun Tüzün 26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden, 2023 yılında yapımının tamamlanarak hizmete açılması planlanan 900-1500 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü  Opr.Dr.Dursun Tüzün 26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden, 2023 yılında yapımının tamamlanarak hizmete açılması planlanan 900-1500 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın durumu, alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Tüzün, “Ordu’ya geldiğim ilk andan beri Şehir Hastanesinin inşaatını görmek istiyordum. Bu güne kısmet oldu. Gerçekten burada 208 dönüm arsa üzerinde 310 bin metrekare kapalı alana sahip olan çok ciddi bir yatırım devam ediyor. Öncelikle bu yatırımın Ordu’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Şehir Hastanemizin yüklenici firma yetkililerinden devam eden inşaat çalışmalarına ilişkin bilgi aldım. İnşallah 2023 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi. Şehir Hastanesi inşaatıyla eş zamanlı olarak alt ve üst yapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Tüzün, “Sayın Valimiz Tuncay Sonel Başkanlığında, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler ve diğer paydaş kurumların temsilcilerinin katılımıyla 3 kere bir araya gelinmiş ve çalışmalar değerlendirilmiş. Sadece Ordu için değil, çevre illerden gelecek hastalar içinde gerekli planlamalar yapılmış ve uygulanmaya başlanmış.Ordu’nun Şehir Hastanesi yapımında tüm kurum ve kuruluşlarıyla seferber olduğunu gördüm. Özellikle Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” diyerek sözlerine son verdi.    
Sağlık Müdürü Opr.Dr.Dursun Tüzün 26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden, 2023 yılında yapımının tamamlanarak hizmete açılması planlanan 900-1500 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Sağlık Müdürü  Opr.Dr.Dursun Tüzün 26 Aralık 2020 tarihinde ihalesi yapılan ve yapımı hızla devam eden, 2023 yılında yapımının tamamlanarak hizmete açılması planlanan 900-1500 yataklı Ordu Şehir Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Ali Altınbaş, Destek Hizmetleri Başkanı Kamil Güler ve yüklenici firma yetkililerinden inşaatın durumu, alt ve üst yapı çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

İnceleme sonrasında değerlendirmede bulunan Tüzün, “Ordu’ya geldiğim ilk andan beri Şehir Hastanesinin inşaatını görmek istiyordum. Bu güne kısmet oldu. Gerçekten burada 208 dönüm arsa üzerinde 310 bin metrekare kapalı alana sahip olan çok ciddi bir yatırım devam ediyor. Öncelikle bu yatırımın Ordu’ya kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etmek isterim. Şehir Hastanemizin yüklenici firma yetkililerinden devam eden inşaat çalışmalarına ilişkin bilgi aldım. İnşallah 2023 yılında vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Şehir Hastanesi inşaatıyla eş zamanlı olarak alt ve üst yapı çalışmalarının da hızla devam ettiğini görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Tüzün, “Sayın Valimiz Tuncay Sonel Başkanlığında, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr.Mehmet Hilmi Güler ve diğer paydaş kurumların temsilcilerinin katılımıyla 3 kere bir araya gelinmiş ve çalışmalar değerlendirilmiş. Sadece Ordu için değil, çevre illerden gelecek hastalar içinde gerekli planlamalar yapılmış ve uygulanmaya başlanmış.Ordu’nun Şehir Hastanesi yapımında tüm kurum ve kuruluşlarıyla seferber olduğunu gördüm. Özellikle Sayın Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği geçen tüm kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür etmek istiyorum.” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.