YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLERE ÖDEV VERMEYİN

Eğitim 19.01.2022 - 00:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3506+ kez okundu.
 

YARIYIL TATİLİNDE ÖĞRENCİLERE ÖDEV VERMEYİN

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eğitim öğretimde yarıyıl tatilinin cuma günü başlayacağını hatırlatan Özer, öğretmelere çağrıda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  Eğitim öğretimde yarıyıl tatilinin cuma günü başlayacağını hatırlatan Özer, öğretmelere çağrıda bulundu. "Öğretmenlerimizden istirhamımız var. Öğrencilerimize bu 2 hafta içerisinde ödev vermesinler." diyen Özer, okula yeni başlayanlar hariç tüm öğrencilerin salgın nedeniyle 1 yıllık aradan sonra özellikle ilk aylar gerçekten ciddi bir imtihan verdiklerini ifade etti. Özer, "Onun için bu 5 aylık yoğun eğitimden sonra onların da 2 hafta güzel bir dinlenmeye ihtiyaçları var. İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler." diye ekledi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Eğitim öğretimde yarıyıl tatilinin cuma günü başlayacağını hatırlatan Özer, öğretmelere çağrıda bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer,  Eğitim öğretimde yarıyıl tatilinin cuma günü başlayacağını hatırlatan Özer, öğretmelere çağrıda bulundu.

"Öğretmenlerimizden istirhamımız var. Öğrencilerimize bu 2 hafta içerisinde ödev vermesinler." diyen Özer, okula yeni başlayanlar hariç tüm öğrencilerin salgın nedeniyle 1 yıllık aradan sonra özellikle ilk aylar gerçekten ciddi bir imtihan verdiklerini ifade etti.

Özer, "Onun için bu 5 aylık yoğun eğitimden sonra onların da 2 hafta güzel bir dinlenmeye ihtiyaçları var. İnanıyorum ki öğretmenlerimiz öğrencilerimize ödev vermeyecekler, 2 hafta hem öğrencilerimiz hem öğretmenlerimiz dinlenecekler." diye ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.