YAMAÇ PARAŞÜTÜNÜN KANADI KIRILDI

Yaşam 12.02.2019 - 09:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4070+ kez okundu.
 

YAMAÇ PARAŞÜTÜNÜN KANADI KIRILDI

Ordu'da yamaç paraşütü denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Hüseyin İlhan rüzgarın ters esmesi sonucu meydana gelen elim bir kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Boztepe'den havalanan yamaç paraşütü eğitmeni ve doğa sporları tutkunu olan Hüseyin İlhan, yanında bulunan Eren Şanlı ile havalandıkları,herşeyin normal başladığı uçuşun Altınordu semalarında inişe geçtiği sırada Tayfun Gürsoy parkı üzerinde  ters esen rüzgar sonucunda teleferiğe takıldığı ve bir süre sonra halatın kopması ile  yaklaşık 25 metreden yere düştüğü vatandaşların 112 ye haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin verdiği uzun uğraşlara rağmen yaşama döndürülemeyen Hüseyin İlhan hayatını kaybetti. Beraber uçtuğu Eren Şanlı ise yaralı olarak Ordu devlet hastanesinde tedavi altına alındığı bilgisi verildi. Ordu'da doğa sporları denilince ilk akla gelen isimlerden ve şehrin sevilen esnaflarından olan İlhana Ordu Manşet ailesi olarak  Allah'tan rahmet kederli ve acılı ailesine tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.
Ordu'da yamaç paraşütü denilince ilk akla gelen isimlerden biri olan Hüseyin İlhan rüzgarın ters esmesi sonucu meydana gelen elim bir kaza sonucu yaşamını yitirdi.

Boztepe'den havalanan yamaç paraşütü eğitmeni ve doğa sporları tutkunu olan Hüseyin İlhan, yanında bulunan Eren Şanlı ile havalandıkları,herşeyin normal başladığı uçuşun Altınordu semalarında inişe geçtiği sırada Tayfun Gürsoy parkı üzerinde  ters esen rüzgar sonucunda teleferiğe takıldığı ve bir süre sonra halatın kopması ile  yaklaşık 25 metreden yere düştüğü vatandaşların 112 ye haber vermesi sonucu olay yerine gelen sağlık ekiplerinin verdiği uzun uğraşlara rağmen yaşama döndürülemeyen Hüseyin İlhan hayatını kaybetti.

Beraber uçtuğu Eren Şanlı ise yaralı olarak Ordu devlet hastanesinde tedavi altına alındığı bilgisi verildi.

Ordu'da doğa sporları denilince ilk akla gelen isimlerden ve şehrin sevilen esnaflarından olan İlhana Ordu Manşet ailesi olarak  Allah'tan rahmet kederli ve acılı ailesine tüm sevenlerine sabırlar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.