VOSVOSLAR ORDU’YA RENK KATTI

Gündem 13.07.2022 - 06:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3027+ kez okundu.
 

VOSVOSLAR ORDU’YA RENK KATTI

Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye’nin farklı illerinden 500’e yakın vosvos tutkununun katıldığı 16. Vosvos Festivali başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye’nin farklı illerinden 500’e yakın vosvos tutkununun katıldığı 16. Vosvos Festivali başladı. Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda toplanan vosvos severler ilk günden renkli görüntüler oluşturdu. Volkswagen’in tüm dünyada hala büyük ilgi gören efsanevi Bettle modeline gönül verenler, Ordu’da düzenlenen 16. Vosvos Festivali’nde bir araya geldi. Türkiye’nin dört bir yanında Ordu’ya gelen ve Ünye Çınarsuyu Kamp alanında toplanarak çadırlarını kurmaya başlayan vosvos tutkunları, 17 Temmuz’a kadar gerçekleştirecekleri etkinliklerle Ordu turizmine katkı sunacak. VOSVOS SEVERLERDEN BAŞKAN GÜLER’E FESTİVAL TEŞEKKÜRÜ Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’ya kazandırılan Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Karavan Park alanında toplanan vosvos severler festival hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Festivalin iş birliği ortağı Vosvos Ordusu Kamp Karavan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Yurder Yorgancı başta olmak üzere, birçok vosvos tutkunu etkinliği çok beğendiklerini belirttiler. Ordu’nun doğal ve tarihi mekânlarını gezmek için sabırsızlandıklarını ve pandemi sonrası çok güzel bir etkinlikte buluştuklarını dile getiren vosvos severler, festivalin düzenlenmesinde öncü olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler. ORDU’NUN TARİHİ VE DOĞAL  GÜZELLİKLERİ VOSVOSLAR İLE GEZİLECEK Ordu’nun turizminin gelişmesine önemli katkı sunacak olan vosvos tutkunları festival süresince Ordu’nun eşsiz güzelliklerini bünyesinde barından tarihi ve doğal güzelliklerini gezecek. Büyükşehir Belediyesi ve Vosvos Ordusu Kamp Karavan Kültür ve Sanat Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinliklerde vosvos severler, kamp alanında düzenlenecek etkinliklerin ardından Hoynat Adası ve Yason Burnu gezisinin ardından 13 Temmuz Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Binası önünde saat 15.00’da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir araya gelecek. UÇSUZ BUCAKSIZ ORDU YAYLALARI VOSVOSLARLA RENKLENECEK Vosvos tutkunları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaretinin ardından yeşilin her tonunu bünyesinde barından Ordu yaylalarına hareket edecek. Vosvosların bu güzergahtaki ilk durağı Çambaşı yaylasında bulunan Ablak Taşı ve Gerçe Şelalesi olacak. Daha sonra Yeşilce ve Susuz Obası Gezisi yapacak olan vosvos severler, son durak olarak Çambaşı Yaylasında kamp kurarak çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Festival, 17 Temmuz’da vosvos tutkunlarının memleketlerine uğurlanması ile sona erecek.   
Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye’nin farklı illerinden 500’e yakın vosvos tutkununun katıldığı 16. Vosvos Festivali başladı.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen ve Türkiye’nin farklı illerinden 500’e yakın vosvos tutkununun katıldığı 16. Vosvos Festivali başladı. Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı’nda toplanan vosvos severler ilk günden renkli görüntüler oluşturdu.

Volkswagen’in tüm dünyada hala büyük ilgi gören efsanevi Bettle modeline gönül verenler, Ordu’da düzenlenen 16. Vosvos Festivali’nde bir araya geldi. Türkiye’nin dört bir yanında Ordu’ya gelen ve Ünye Çınarsuyu Kamp alanında toplanarak çadırlarını kurmaya başlayan vosvos tutkunları, 17 Temmuz’a kadar gerçekleştirecekleri etkinliklerle Ordu turizmine katkı sunacak.

VOSVOS SEVERLERDEN BAŞKAN GÜLER’E FESTİVAL

TEŞEKKÜRÜ

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ordu’ya kazandırılan Ünye Çınarsuyu Tabiat Parkı Karavan Park alanında toplanan vosvos severler festival hakkında duygu ve düşüncelerini dile getirdiler. Festivalin iş birliği ortağı Vosvos Ordusu Kamp Karavan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Yurder Yorgancı başta olmak üzere, birçok vosvos tutkunu etkinliği çok beğendiklerini belirttiler. Ordu’nun doğal ve tarihi mekânlarını gezmek için sabırsızlandıklarını ve pandemi sonrası çok güzel bir etkinlikte buluştuklarını dile getiren vosvos severler, festivalin düzenlenmesinde öncü olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

ORDU’NUN TARİHİ VE DOĞAL 

GÜZELLİKLERİ VOSVOSLAR İLE GEZİLECEK

Ordu’nun turizminin gelişmesine önemli katkı sunacak olan vosvos tutkunları festival süresince Ordu’nun eşsiz güzelliklerini bünyesinde barından tarihi ve doğal güzelliklerini gezecek. Büyükşehir Belediyesi ve Vosvos Ordusu Kamp Karavan Kültür ve Sanat Derneği işbirliğinde düzenlenen etkinliklerde vosvos severler, kamp alanında düzenlenecek etkinliklerin ardından Hoynat Adası ve Yason Burnu gezisinin ardından 13 Temmuz Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Binası önünde saat 15.00’da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir araya gelecek.

UÇSUZ BUCAKSIZ ORDU YAYLALARI VOSVOSLARLA RENKLENECEK

Vosvos tutkunları Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’i ziyaretinin ardından yeşilin her tonunu bünyesinde barından Ordu yaylalarına hareket edecek. Vosvosların bu güzergahtaki ilk durağı Çambaşı yaylasında bulunan Ablak Taşı ve Gerçe Şelalesi olacak. Daha sonra Yeşilce ve Susuz Obası Gezisi yapacak olan vosvos severler, son durak olarak Çambaşı Yaylasında kamp kurarak çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Festival, 17 Temmuz’da vosvos tutkunlarının memleketlerine uğurlanması ile sona erecek.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.