Voca Voice'den A CAPELLA

Sanat 08.03.2014 - 20:48, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4100+ kez okundu.
 

Voca Voice'den A CAPELLA

Ordu Üniversitesi'nde ”Voca Voice” müzik grubu tarafından A CAPELLA konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi (Morfoloji Binası) Konferans Salonu'nda gerçekleşen konseri;Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Dr. Ata Yakup KAPTAN, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri YENER, dekan yardımcıları ve birçok akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci izledi.  Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Müzik Kulübü tarafından düzenlenen, akademik danışmanlığını Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Araştırma Görevlisi A. Serdar YENER'in üstlendiği ve Soprano, Alto, Tenor, Bas gruplarının bulunduğu toplam 22 kişilik bir ekipten oluşan ve "Ortaçağ, rönesans, klasik, romantik, çağdaş" dönem eserleri ve "negro - spiritual", "jaz - blues-pop-r&b-türkü" eserlerini barındıran bir repertuarı, sahne şovları eşliğinde süsleyerek izleyicisiyle buluşturan VocaVoice müzik grubu, sahne performanslarıyla izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar. Şef Bilgen Özcan COŞKUNSOY yönetiminde gerçekleşen konserde çok sesli müzik dinleme zevkini tadan izleyiciler, Türkçe ve yabancı eserleri eşsiz ve farklı şekilde yorumlayan müzik grubunu ayakta alkışladı.
Ordu Üniversitesi'nde ”Voca Voice” müzik grubu tarafından A CAPELLA konseri gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi (Morfoloji Binası) Konferans Salonu'nda gerçekleşen konseri;Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Ali BAYHAN, Güzel Sanatlar Fakültesi Prof. Dr. Ata Yakup KAPTAN, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Sabri YENER, dekan yardımcıları ve birçok akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci izledi. 

Ordu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Müzik Kulübü tarafından düzenlenen, akademik danışmanlığını Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Araştırma Görevlisi A. Serdar YENER'in üstlendiği ve Soprano, Alto, Tenor, Bas gruplarının bulunduğu toplam 22 kişilik bir ekipten oluşan ve "Ortaçağ, rönesans, klasik, romantik, çağdaş" dönem eserleri ve "negro - spiritual", "jaz - blues-pop-r&b-türkü" eserlerini barındıran bir repertuarı, sahne şovları eşliğinde süsleyerek izleyicisiyle buluşturan VocaVoice müzik grubu, sahne performanslarıyla izleyicileri kendilerine hayran bıraktılar.

Şef Bilgen Özcan COŞKUNSOY yönetiminde gerçekleşen konserde çok sesli müzik dinleme zevkini tadan izleyiciler, Türkçe ve yabancı eserleri eşsiz ve farklı şekilde yorumlayan müzik grubunu ayakta alkışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.