VATANDAŞTAN BELEDİYEYE TAM NOT

Gündem 06.05.2021 - 00:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2999+ kez okundu.
 

VATANDAŞTAN BELEDİYEYE TAM NOT

Memnuniyet Anketi Sonucu: Yüzde 74’lük Oranla Rekor Seviye

Geride kalan 2 yıllık süreçte belediyenin ve Gülyalı  Belediye Başkanı  Ulaş Tepe’nin hizmet performansını değerlendirmek için Memnuniyet Anketi çalışması gerçekleştirildi. 1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında 13 mahallenin tamamında geniş bir örneklem üzerinde yüz yüze gerçekleştirilen anketin sonuçları açıklandı. Anket sonucuna göre, “Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin çalışmalarından memnun musunuz?” sorusuna “Evet, memnunum” diyenlerin oranı %74, 3 çıktı. HİZMETTE SINIRLARI KALDIRARAK YENİ NESİL BELEDİYECİLİĞİ UYGULUYORUZ Halkçı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla belediye çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Başkan Tepe, “Belediye Meclisi Toplantılarımızı halka açık yapan ve halkın ayağına götüren bir belediyeyiz. Toplantılarımız canlı yayınla sosyal medyadan yayınlanıyor. Şeffaflık anlayışımız, vatandaşımızda adalet duygusunu geliştiriyor. Hizmetlerimizde siyaset üstü anlayışla ihtiyaç ve çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çöp toplamanın, yol yapmanın dışında yeni nesil belediyeciliği halkımızla buluşturuyoruz. Engelli bireyleri ve aileleri ön plana alan, kadına değer veren ve üretime katılımını teşvik eden, çocukların gelişimini önemseyen, zorlu süreçlerde toplumda dayanışma ve birlikteliği geliştirici uygulamalarla her kesime hitap eden bir anlayışı ortaya koyuyoruz. BU ORAN BELEDİYEMİZ HİZMETLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN YANSIMASI Anketle ilgili oranı değerlendiren Başkan Tepe, “Göreve başladığımız günden bu yana Gülyalı Belediyesi’nin hizmet kalitesinde büyük bir değişim ortaya koyduk. E-belediyecilik uygulamaları, web tapu, online işlemlerle birçok hizmeti çağın gerekliliklerine uygun bir şekilde internet ortamına taşıdık. Vatandaşlarımızın sorunlarını belediyeye gelmeden anında bildirme ve çözüme kavuşturmak için iletişim hatlarımızı ve sosyal medya uygulamalarımızı etkin bir şekilde hizmete sunduk. 13 mahallede yürüttüğümüz çalışmaları kamuoyuyla paylaşmaya özen gösteriyoruz. Vatandaş, Gülyalı Belediyesi’nin elindeki imkânlarla kötüyü iyiye, iyiyi güzele, güzeli mükemmele çevirmek için canla başla çalıştığını görüyor” dedi. HEYECANIMIZI ARTIRARAK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ Yüksek bir oradan çalışmalarımızın vatandaşlarımızdaki karşılığını görmek mutluluk verici olduğunun altını çizen Başkan Tepe, “Bu oranın gerçek sahibi Gülyalılılardır. Gülyalılı hemşehrilerim başta olmak üzere başarılı performansları için belediye personellerimize, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak adına, ‘Yüz Güldüren Belediye’ sloganıyla %100 memnuniyet hedefiyle, ilk günkü heyecanımızdan bir şey kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” dedi.  
Memnuniyet Anketi Sonucu: Yüzde 74’lük Oranla Rekor Seviye

Geride kalan 2 yıllık süreçte belediyenin ve Gülyalı  Belediye Başkanı  Ulaş Tepe’nin hizmet performansını değerlendirmek için Memnuniyet Anketi çalışması gerçekleştirildi. 1-4 Nisan 2021 tarihleri arasında 13 mahallenin tamamında geniş bir örneklem üzerinde yüz yüze gerçekleştirilen anketin sonuçları açıklandı. Anket sonucuna göre, “Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin çalışmalarından memnun musunuz?” sorusuna “Evet, memnunum” diyenlerin oranı %74, 3 çıktı.

HİZMETTE SINIRLARI KALDIRARAK YENİ NESİL BELEDİYECİLİĞİ UYGULUYORUZ

Halkçı, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla belediye çalışmalarını yürüttüklerini ifade eden Başkan Tepe, “Belediye Meclisi Toplantılarımızı halka açık yapan ve halkın ayağına götüren bir belediyeyiz. Toplantılarımız canlı yayınla sosyal medyadan yayınlanıyor. Şeffaflık anlayışımız, vatandaşımızda adalet duygusunu geliştiriyor. Hizmetlerimizde siyaset üstü anlayışla ihtiyaç ve çözüm odaklı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Çöp toplamanın, yol yapmanın dışında yeni nesil belediyeciliği halkımızla buluşturuyoruz. Engelli bireyleri ve aileleri ön plana alan, kadına değer veren ve üretime katılımını teşvik eden, çocukların gelişimini önemseyen, zorlu süreçlerde toplumda dayanışma ve birlikteliği geliştirici uygulamalarla her kesime hitap eden bir anlayışı ortaya koyuyoruz.

BU ORAN BELEDİYEMİZ HİZMETLERİNDEKİ DEĞİŞİMİN YANSIMASI

Anketle ilgili oranı değerlendiren Başkan Tepe, “Göreve başladığımız günden bu yana Gülyalı Belediyesi’nin hizmet kalitesinde büyük bir değişim ortaya koyduk. E-belediyecilik uygulamaları, web tapu, online işlemlerle birçok hizmeti çağın gerekliliklerine uygun bir şekilde internet ortamına taşıdık. Vatandaşlarımızın sorunlarını belediyeye gelmeden anında bildirme ve çözüme kavuşturmak için iletişim hatlarımızı ve sosyal medya uygulamalarımızı etkin bir şekilde hizmete sunduk. 13 mahallede yürüttüğümüz çalışmaları kamuoyuyla paylaşmaya özen gösteriyoruz. Vatandaş, Gülyalı Belediyesi’nin elindeki imkânlarla kötüyü iyiye, iyiyi güzele, güzeli mükemmele çevirmek için canla başla çalıştığını görüyor” dedi.

HEYECANIMIZI ARTIRARAK ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ

Yüksek bir oradan çalışmalarımızın vatandaşlarımızdaki karşılığını görmek mutluluk verici olduğunun altını çizen Başkan Tepe, “Bu oranın gerçek sahibi Gülyalılılardır. Gülyalılı hemşehrilerim başta olmak üzere başarılı performansları için belediye personellerimize, belediye meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Onların bizlere olan güvenini boşa çıkarmamak adına, ‘Yüz Güldüren Belediye’ sloganıyla %100 memnuniyet hedefiyle, ilk günkü heyecanımızdan bir şey kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.