VALİ YAVUZ'DAN ORDULULARA VEDA MESAJI

Gündem 12.06.2020 - 00:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3900+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ'DAN ORDULULARA VEDA MESAJI

Ordu Valiliği’nden Kocaeli Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz bir veda mesajı yayınladı.

Ordu Valiliği’nden Kocaeli Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz bir veda mesajı yayınladı. Vali Yavuz’un mesajı şöyle; Değerli Ordulu Kardeşlerim; Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Kocaeli Valiliğine atanmam sebebiyle üç yıldır onurla görev yaptığım Ordu’ya ve sizlere arz-ı veda ediyorum. Erişilebilir bir valilik yapacağıma ve “Kimsesizlerin Kimi” olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp, uyguladığımı sosyal projelerle devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını uygulamalarımızla göstermenin gayreti içinde oldum. Karanlık gecelerde çaresiz bir insanın derdini kendi derdimiz gibi hmeye ve çözmeye çalıştık. Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve himmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak. Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarımız acımız, sevinçleriniz sevinçlerimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu. 31 yıllık meslek hayatı boyunca görev yaptığım tüm ilçe ve illeri kendi doğduğum ilçe ve il olarak gördüm. Görevden ayrıldıktan sonra Uşaklı, Muşlu ve şimdide Ordulu olmaya devam edeceğim. Valilik gibi görev ve sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluluğunu takdirleriniz sunuyorum. Naçizane bana göre bir insanın sorumluluğu aklı, yetenekleri ve imkânlarıyla sınırlıdır. Samimiyetle aklımı, yeteneklerimi ve imkanlarımı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hakim kılma gayreti içerisinde olduk. Çalışmalarımızda bizlere destek veren milletvekillerimize, kaymakam ve vali yardımcılarına, belediye başkanlarımıza, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ordu’dan ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Kocali’de de aynı anlayış ve fedakârlıkla çalışarak, ulaşılamayan bir kişi bile bırakmamak hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğim. Bu duygularla Ordulu kardeşlerimden helallik istiyorum. Kalın sağlıcakla….    
Ordu Valiliği’nden Kocaeli Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz bir veda mesajı yayınladı.

Ordu Valiliği’nden Kocaeli Valiliğine atanan Vali Seddar Yavuz bir veda mesajı yayınladı.
Vali Yavuz’un mesajı şöyle;
Değerli Ordulu Kardeşlerim;
Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiri ile Kocaeli Valiliğine atanmam sebebiyle üç yıldır onurla görev yaptığım Ordu’ya ve sizlere arz-ı veda ediyorum.
Erişilebilir bir valilik yapacağıma ve “Kimsesizlerin Kimi” olacağıma dair vermiş olduğumuz taahhüde sadakatle bağlı kalıp, uyguladığımı sosyal projelerle devletin sadece kudretten ibaret olmadığını, aynı zamanda şefkati de kapsadığını uygulamalarımızla göstermenin gayreti içinde oldum.
Karanlık gecelerde çaresiz bir insanın derdini kendi derdimiz gibi hmeye ve çözmeye çalıştık.
Eşsiz doğal güzelliğinin yanında nezaketin ve zarafetin şehri olan ve himmetinde bulunmaktan her zaman onur duyduğum bu şehirden ayrılmak elbette kolay olmayacak.
Bu şehre gönlümüzü verdik. Sizlerle sevindik ve sizlerle üzüldük. Acılarımız acımız, sevinçleriniz sevinçlerimiz, mutluluklarınız mutluluğumuz oldu.
31 yıllık meslek hayatı boyunca görev yaptığım tüm ilçe ve illeri kendi doğduğum ilçe ve il olarak gördüm. Görevden ayrıldıktan sonra Uşaklı, Muşlu ve şimdide Ordulu olmaya devam edeceğim.
Valilik gibi görev ve sorumluluğu ağır bir emaneti taşırken, her görevi mükemmel yapmanın zorluluğunu takdirleriniz sunuyorum.
Naçizane bana göre bir insanın sorumluluğu aklı, yetenekleri ve imkânlarıyla sınırlıdır. Samimiyetle aklımı, yeteneklerimi ve imkanlarımı en iyi şekilde kullanmaya çalıştım. Hizmet ve yatırımların gerçekleşmesinde ortak akıl, birlikte yönetim ve istişare anlayışını hakim kılma gayreti içerisinde olduk. Çalışmalarımızda bizlere destek veren milletvekillerimize, kaymakam ve vali yardımcılarına, belediye başkanlarımıza, ildeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerine, muhtarlarımıza, meslek ve STK temsilcilerine, basın mensuplarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Ordu’dan ayrılırken gönlümüzün ve kapımızın sizlere sonuna kadar açık olduğunu bilmenizi isterim. Sevinçlerinizle mutlu olacak, üzüntülerinizle kederleneceğim. Ülkemiz sanayisinin kalbi olan Kocali’de de aynı anlayış ve fedakârlıkla çalışarak, ulaşılamayan bir kişi bile bırakmamak hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğim. Bu duygularla Ordulu kardeşlerimden helallik istiyorum. Kalın sağlıcakla….
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.