VALİ TUNCAY SONEL'İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Gündem 09.05.2021 - 12:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3641+ kez okundu.
 

VALİ TUNCAY SONEL'İN ANNELER GÜNÜ MESAJI

Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Annelerimiz, yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Onların değerini kaybetmeden zamanında bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bizler için bir görevdir. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz değerli annelerimizin her zaman kıymeti bilinmeli ve kendilerine saygıda kusur edilmemelidir. “Cennet, anaların ayakları altındadır” diyen bir kültür ve medeniyetin insanları olarak bizlere düşen, annelerimizin değerini bilmeli ve onların kötü zamanlarında en büyük destekçileri olarak yanlarında bulunarak gönül rızalarını almamızdır. Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.
Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan annelerimizin bu özel gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Annelerimiz, yüreğinde her zaman sonsuz sevgi, sabır ve fedakârlık taşıyan, yaşantımızdaki en güvenli sığınak ve sıcacık sevgiyle hep yanımızda olan en değerli varlıklarımızdır.

Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır. Onların değerini kaybetmeden zamanında bilmek, başımıza taç etmek ve gönüllerini hoş tutmak bizler için bir görevdir.

Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz değerli annelerimizin her zaman kıymeti bilinmeli ve kendilerine saygıda kusur edilmemelidir. “Cennet, anaların ayakları altındadır” diyen bir kültür ve medeniyetin insanları olarak bizlere düşen, annelerimizin değerini bilmeli ve onların kötü zamanlarında en büyük destekçileri olarak yanlarında bulunarak gönül rızalarını almamızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla değeri biçilemeyen başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, tüm annelerimize aile fertleriyle birlikte sevinç, mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.