VALİ TUNCAY SONEL’DEN, KURUMLARA BAYRAM ZİYARETİ

Gündem 05.05.2022 - 00:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3697+ kez okundu.
 

VALİ TUNCAY SONEL’DEN, KURUMLARA BAYRAM ZİYARETİ

Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve güvenlik içerisinde geçirebilmeleri için kamu hizmetini yerine getirmek durumunda olan kurumları ziyaret ederek, buralarda çalışan kamu görevlilerinin bayramını kutladı.

Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve güvenlik içerisinde geçirebilmeleri için kamu hizmetini yerine getirmek durumunda olan kurumları ziyaret ederek, buralarda çalışan kamu görevlilerinin bayramını kutladı. Ordu Valiliğince hazırlanan kurum ziyaretleri programı kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Güzelyalı, Eskipazar ve Turnasuyu Mahallelerinde bulunan Uygulama Noktalarını ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, buralarda görev yapan kamu görevlilerininin bayramlarını kutladı. Emniyet Müdürlüğünü ziyareti esnasında kısa bir açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, “Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik teşkilatımızın yurt içinde, yurt dışında, ülkenin her köşesinde emeği çok. Rabbim ayağnıza taş değdirmesin. Hepiniz gözbebeğimizsiniz. Tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, sağlık diliyorum” şeklinde konuştu. Ordu’nun 19 ilçesinde görev yapan tüm güvenlik güçlerinin Ramazan bayramını kutlayan Vali Sonel, Ordu’nun huzurlu illerin başında geldiğine dikkat çekerek, “Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ailenizle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu. Eşi Handan Sonel ile birlikte Ahmet Cemal Mağden Huzurevini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı. Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte özlenen eski bayramlara kavuşulduğunu ifade eden Vali Sonel, “Pandemi dolayısıyla huzurevinde kalan büyüklerimizle arzu ettiğimiz düzeyde bir arada olamadık. Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte bu bayram huzurevi sakinlerimizle bayramlaşma imkanımız oldu. Bayram vesileyle burada hayatlarını sürdüren baş tacımız  büyüklerimizin bayramını kutluyorum. Rabbim hepinize sağlıklı uzun ömürler versin” şeklinde konuştu. Vali Tuncay Sonel, ziyaret ettiği kurumlarda çalışan kamu görevlilerine tatlı ikramında bulunarak, görevlerinde kolaylıklar ve başarı dileklerini iletti.  
Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve güvenlik içerisinde geçirebilmeleri için kamu hizmetini yerine getirmek durumunda olan kurumları ziyaret ederek, buralarda çalışan kamu görevlilerinin bayramını kutladı.

Vali Tuncay Sonel, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını sağlık, huzur ve güvenlik içerisinde geçirebilmeleri için kamu hizmetini yerine getirmek durumunda olan kurumları ziyaret ederek, buralarda çalışan kamu görevlilerinin bayramını kutladı.

Ordu Valiliğince hazırlanan kurum ziyaretleri programı kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi, Ordu Devlet Hastanesi, Ordu Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ahmet Cemal Mağden Huzurevi ile Güzelyalı, Eskipazar ve Turnasuyu Mahallelerinde bulunan Uygulama Noktalarını ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, buralarda görev yapan kamu görevlilerininin bayramlarını kutladı.

Emniyet Müdürlüğünü ziyareti esnasında kısa bir açıklamada bulunan Vali Tuncay Sonel, “Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik teşkilatımızın yurt içinde, yurt dışında, ülkenin her köşesinde emeği çok. Rabbim ayağnıza taş değdirmesin. Hepiniz gözbebeğimizsiniz. Tüm şehitlerimize rabbimden rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun. Kahraman gazilerimizi saygıyla anıyor, sağlık diliyorum” şeklinde konuştu.

Ordu’nun 19 ilçesinde görev yapan tüm güvenlik güçlerinin Ramazan bayramını kutlayan Vali Sonel, Ordu’nun huzurlu illerin başında geldiğine dikkat çekerek, “Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ailenizle birlikte hayırlı bayramlar diliyorum. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu.

Eşi Handan Sonel ile birlikte Ahmet Cemal Mağden Huzurevini de ziyaret eden Vali Tuncay Sonel, huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte özlenen eski bayramlara kavuşulduğunu ifade eden Vali Sonel, “Pandemi dolayısıyla huzurevinde kalan büyüklerimizle arzu ettiğimiz düzeyde bir arada olamadık. Pandeminin etkisinin azalmasıyla birlikte bu bayram huzurevi sakinlerimizle bayramlaşma imkanımız oldu. Bayram vesileyle burada hayatlarını sürdüren baş tacımız  büyüklerimizin bayramını kutluyorum. Rabbim hepinize sağlıklı uzun ömürler versin” şeklinde konuştu.

Vali Tuncay Sonel, ziyaret ettiği kurumlarda çalışan kamu görevlilerine tatlı ikramında bulunarak, görevlerinde kolaylıklar ve başarı dileklerini iletti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.