VALİ SONEL’İN 23 NİSAN MESAJI

Gündem 22.04.2022 - 21:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3192+ kez okundu.
 

VALİ SONEL’İN 23 NİSAN MESAJI

Vali Tuncay Sonel 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Vali  Tuncay Sonel 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.  Mesajında; 23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM,  milli mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ve nihayetinde Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin en önemli adımlardan biri olmuştur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk,halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir. Sevgili Çocuklar; Sizler bu milletin umudu, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günün bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, sizlere verilen değerin ve duyulan güvenin en büyük göstergesidir. Çünkü, bu güzel ülkeyi yarınlarımız olan siz çocuklara emanet edeceğiz. Devletimiz, sizlerin çağın gereklerine uygun şekilde eğitim almanız ve her alanda kendinizi geliştirmeniz için büyük çalışmalar yapmaktadır. Sizlerden beklentimiz, bu sorumlulukların bilincinde olup Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için ilmi, bilimi ve teknolojiyi çok iyi ve yerinde kullanmanızdır.  Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.  HABER MERKEZİ
Vali Tuncay Sonel 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı.

Vali  Tuncay Sonel 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Mesajı yayınladı. 
Mesajında; 23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM,  milli mücadelemizin zaferle sonuçlanmasının ve nihayetinde Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin en önemli adımlardan biri olmuştur.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk,halkın iradesinin her şeyin üstünde olduğunu “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir” sözleri ile tüm dünyaya duyurmuş ve bu önemli günü çocuklara bayram olarak armağan etmiştir.
Sevgili Çocuklar; Sizler bu milletin umudu, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı günün bayram olarak çocuklara armağan edilmesi, sizlere verilen değerin ve duyulan güvenin en büyük göstergesidir. Çünkü, bu güzel ülkeyi yarınlarımız olan siz çocuklara emanet edeceğiz. Devletimiz, sizlerin çağın gereklerine uygun şekilde eğitim almanız ve her alanda kendinizi geliştirmeniz için büyük çalışmalar yapmaktadır. Sizlerden beklentimiz, bu sorumlulukların bilincinde olup Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için ilmi, bilimi ve teknolojiyi çok iyi ve yerinde kullanmanızdır. 
Geleceğimizin teminatı olan en kıymetli hazinemiz çocuklarımızı, ülkesini ve milletini seven, vatanı için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek; kendi başına karar verebilen, kendine güvenen, hayatın güçlükleriyle baş edebilecek ölçüde donanımlı, girişimci, ufku geniş, değerlerine bağlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmelerini sağlamak ortak sorumluluğumuz ve hedefimizdir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle; gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyorum. Coşkumuzun ve yaşama sevincimizin sürekli olması dileğiyle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.  HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.