UYUŞTURUCUYA KARŞI AMANSIZ MÜCADELE…

Asayiş 08.11.2021 - 09:22, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2195+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCUYA KARŞI AMANSIZ MÜCADELE…

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu maddeler ve zehir tacirlerine karşı yürüttü amansız mücadele bütün hızıyla sürüyor.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu maddeler ve zehir tacirlerine karşı yürüttü amansız mücadele bütün hızıyla sürüyor. Konuyla ilgili olarak   “25/10/2021 tarihinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince park halindeki bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (1) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 26/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 50 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. 26/10/2021 tarihinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince umuma açık bir işyerinde yapılan rutin kontroller sırasında (4) şüpheli şahsın üzerlerinde yapılan aramada (3) gram Esrar maddesi ile (1) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 27/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 27/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 28/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 195 adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar, sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.”    
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu maddeler ve zehir tacirlerine karşı yürüttü amansız mücadele bütün hızıyla sürüyor.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ekiplerinin uyuşturucu maddeler ve zehir tacirlerine karşı yürüttü amansız mücadele bütün hızıyla sürüyor.

Konuyla ilgili olarak   “25/10/2021 tarihinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince park halindeki bir araçta bulunan (2) şüpheli şahsın üzerlerinde ve araçta yapılan aramada (1) gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

26/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 50 gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. Adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

26/10/2021 tarihinde Altınordu İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince umuma açık bir işyerinde yapılan rutin kontroller sırasında (4) şüpheli şahsın üzerlerinde yapılan aramada (3) gram Esrar maddesi ile (1) gram Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

27/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce bir şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

27/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan (2) şahsın üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada 1 gram Esrar maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

28/10/2021 tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (3) şüpheli şahsın üzerinde, eşyalarında ve araçta yapılan aramada 195 adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; haklarında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıslar, sevk edildikleri adli mercilerce adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.”    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.