UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Asayiş 26.01.2022 - 16:50, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3378+ kez okundu.
 

UYUŞTURUCU OPERASYONLARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu maddelere ve zehir tacirlerine düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu maddelere ve zehir tacirlerine düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “18/01/2022  tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (4) şahıs ile ilgili olarak (2) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.  19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (299) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. 19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.           20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (21) adet Ecsatsy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. 20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (20) adet Ecsatsy hap ile (6) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi.    
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu maddelere ve zehir tacirlerine düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin uyuşturucu maddelere ve zehir tacirlerine düzenlediği operasyonlar aralıksız sürüyor.
Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “18/01/2022  tarihinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce şüpheli (4) şahıs ile ilgili olarak (2) ayrı ikamette arama yapılmış, aramalarda herhangi bir suç unsuruna rastlanılmamış olup; şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır. 
19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şüpheli şahsın üzerlerinde ve eşyalarında yapılan aramada (299) adet Ecstasy hap ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.
19/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüphe üzerine durdurulan bir şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.          
20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (21) adet Ecsatsy hap ele geçirilmiş olup; şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.
20/01/2022 tarihinde Ünye Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince şüpheli bir şahsın ikametinde yapılan aramada (20) adet Ecsatsy hap ile (6) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup; hakkında uyuşturucu madde ticaretinden dolayı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.” denildi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.