ÜNYE'DE TRAFİK KAZASI 1 AĞIR 15 YARALI VAR

Asayiş 08.09.2016 - 15:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4033+ kez okundu.
 

ÜNYE'DE TRAFİK KAZASI 1 AĞIR 15 YARALI VAR

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde TIR ve iki yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Kaza Ordu-Samsun Karadeniz Sahil Yolu üzeinde meydana geldi. Ünye İlçesiYüceler mevkiinde, Rize'den İstanbul'a gitmekte olan İbrahim Tüfek idaresindeki 53 HP 311 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden Sabri Cebeci idaresindeki yolcu otobüsüne arkadan çarptı. Otobüs ise çarpışmanın şiddetiyle önündeki Azerbaycan'dan İstanbul'a gitmekte olan 45 yaşındaki Vasyı Kozakevych yönetimindeki TIR'a çarptı.Zincirleme kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan otobüs sürücüsü Sabri Cebeci, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. Kazada yaralanan 15 kişi ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otobüs şoförü Sabri Cebeci'nin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.
Ordu'nun Ünye İlçesi'nde TIR ve iki yolcu otobüsünün karıştığı zincirleme trafik kazasında 15 kişi yaralandı.

Kaza Ordu-Samsun Karadeniz Sahil Yolu üzeinde meydana geldi.

Ünye İlçesiYüceler mevkiinde, Rize'den İstanbul'a gitmekte olan İbrahim Tüfek idaresindeki 53 HP 311 plakalı yolcu otobüsü, önünde seyreden Sabri Cebeci idaresindeki yolcu otobüsüne arkadan çarptı. 

Otobüs ise çarpışmanın şiddetiyle önündeki Azerbaycan'dan İstanbul'a gitmekte olan 45 yaşındaki Vasyı Kozakevych yönetimindeki TIR'a çarptı.Zincirleme kazanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan otobüs sürücüsü Sabri Cebeci, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile kurtarıldı. 

Kazada yaralanan 15 kişi ambulanslarla Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Otobüs şoförü Sabri Cebeci'nin durumunun ciddi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.