ÜÇ MAHALLEDE DAHA BETON YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Gündem 09.07.2021 - 18:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3165+ kez okundu.
 

ÜÇ MAHALLEDE DAHA BETON YOL ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Altınordu Belediyesinin standardı yüksek, konforlu ve güvenli bir ulaşım hedefiyle başlattığı 72 mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol seferberliğinde Karaağaç, Gümüşköy ve Oğmaca Mahallelerinden oluşan üç bölgede çalışmalar aynı anda tamamlandı.

Altınordu Belediyesinin standardı yüksek, konforlu ve güvenli bir ulaşım hedefiyle başlattığı 72 mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol seferberliğinde Karaağaç, Gümüşköy ve Oğmaca Mahallelerinden oluşan üç bölgede çalışmalar aynı anda tamamlandı. Altınordu Belediyesi, yaşanabilir modern, model ve marka şehir Altınordu parolası ile altyapıdan üstyapıya, istihdamdan ekonomiye, tarımdan ticarete, turizmden teknolojiye kadar hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla her alanda yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Üstelik bütün bunları ülke genelinde model olacak bir başarı ile 27 aydır 1 Lira kredi kullanmadan, 1 Lira borçlanmadan ve tek 1 kuruş faize bulaşmadan kendi öz kaynaklarıyla yapıyor.  KARAAĞAÇ, GÜMÜŞKÖY VE OĞMACA MAHALLELERİNİN BETON YOL SEVİNCİ Altınordu Belediyesi 'bütün şehir eşit hizmet' ilkesiyle sürdürdüğü çalışmalarda bir taraftan sıcak asfalt ile şehirde ulaşımı konfora kavuştururken diğer taraftan kırsal mahallelerin zorlu coğrafyasında geçit vermeyen dik yokuşları standardı yüksek ve güvenli beton yol ağı ile aşıyor. Birçok mahallede Ambulansın dahi gidemediği sokakları beton yol konforuna kavuşturan Altınordu Belediyesi 50 kilometrelik beton yolda çalışmalara eş zamanlı olarak birçok mahallede aralıksız devam ediyor. Altınordu Belediyesi ekipleri Karaağaç, Gümüşköy ve Oğmaca Mahallelerinde sürdürdüğü beton yol çalışmalarını ise tamamladı. YapQılan çalışmalar ile üç mahallenin yollarında yıllardır yaşanan ulaşım sorunu çözüme kavuşturuldu. BAŞKAN TÖREN, “ŞEHRİMİZİN FARKINI HER YÖNÜYLE FARK ETTİRECEĞİMİZ HİZMETLERİMİZ SÜRECEK” Üç mahallede tamamlanan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “kaynaklarımızı etkin, verimli kullanarak bu şehrin tek bir insanına tek 1 kuruş ek bir maliyet getirmeden şehrimizin yıllardır süren ihtiyaçlarını ve hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayarak hizmet belediyeciliği ile hem yolları hem de gönüllere giden yolları yapıyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız mahallelerimize hayırlı olsun. Ekiplerimiz şehrimizin her noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehrimizin farkını her yönüyle fark ettireceğimiz hizmetlerimiz kesintisiz sürecek” dedi. Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen beton yol çalışmalarını değerlendiren muhtarlar ve vatandaşlar, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yıllardır özlemini duydukları hizmetlere kavuştuklarını ve yapılan bu çalışmalarla toz ve çamur çilesinden kurtulduklarını ve ulaşımda konfora kavuştuklarını aktaran mahalle sakinleri yaptığı hizmetler dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.
Altınordu Belediyesinin standardı yüksek, konforlu ve güvenli bir ulaşım hedefiyle başlattığı 72 mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol seferberliğinde Karaağaç, Gümüşköy ve Oğmaca Mahallelerinden oluşan üç bölgede çalışmalar aynı anda tamamlandı.

Altınordu Belediyesinin standardı yüksek, konforlu ve güvenli bir ulaşım hedefiyle başlattığı 72 mahalleyi kapsayan 50 kilometre beton yol seferberliğinde Karaağaç, Gümüşköy ve Oğmaca Mahallelerinden oluşan üç bölgede çalışmalar aynı anda tamamlandı.

Altınordu Belediyesi, yaşanabilir modern, model ve marka şehir Altınordu parolası ile altyapıdan üstyapıya, istihdamdan ekonomiye, tarımdan ticarete, turizmden teknolojiye kadar hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla her alanda yürüttüğü çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Üstelik bütün bunları ülke genelinde model olacak bir başarı ile 27 aydır 1 Lira kredi kullanmadan, 1 Lira borçlanmadan ve tek 1 kuruş faize bulaşmadan kendi öz kaynaklarıyla yapıyor. 

KARAAĞAÇ, GÜMÜŞKÖY VE OĞMACA MAHALLELERİNİN BETON YOL SEVİNCİ

Altınordu Belediyesi 'bütün şehir eşit hizmet' ilkesiyle sürdürdüğü çalışmalarda bir taraftan sıcak asfalt ile şehirde ulaşımı konfora kavuştururken diğer taraftan kırsal mahallelerin zorlu coğrafyasında geçit vermeyen dik yokuşları standardı yüksek ve güvenli beton yol ağı ile aşıyor. Birçok mahallede Ambulansın dahi gidemediği sokakları beton yol konforuna kavuşturan Altınordu Belediyesi 50 kilometrelik beton yolda çalışmalara eş zamanlı olarak birçok mahallede aralıksız devam ediyor. Altınordu Belediyesi ekipleri Karaağaç, Gümüşköy ve Oğmaca Mahallelerinde sürdürdüğü beton yol çalışmalarını ise tamamladı. YapQılan çalışmalar ile üç mahallenin yollarında yıllardır yaşanan ulaşım sorunu çözüme kavuşturuldu.

BAŞKAN TÖREN, “ŞEHRİMİZİN FARKINI HER YÖNÜYLE FARK ETTİRECEĞİMİZ HİZMETLERİMİZ SÜRECEK”

Üç mahallede tamamlanan çalışmaları değerlendiren Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, “kaynaklarımızı etkin, verimli kullanarak bu şehrin tek bir insanına tek 1 kuruş ek bir maliyet getirmeden şehrimizin yıllardır süren ihtiyaçlarını ve hemşehrilerimizin beklentilerini karşılayarak hizmet belediyeciliği ile hem yolları hem de gönüllere giden yolları yapıyoruz. Tamamlanan çalışmalarımız mahallelerimize hayırlı olsun. Ekiplerimiz şehrimizin her noktasında çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şehrimizin farkını her yönüyle fark ettireceğimiz hizmetlerimiz kesintisiz sürecek” dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından ilçe genelinde gerçekleştirilen beton yol çalışmalarını değerlendiren muhtarlar ve vatandaşlar, yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yıllardır özlemini duydukları hizmetlere kavuştuklarını ve yapılan bu çalışmalarla toz ve çamur çilesinden kurtulduklarını ve ulaşımda konfora kavuştuklarını aktaran mahalle sakinleri yaptığı hizmetler dolayısıyla Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.