TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Gündem 08.01.2018 - 20:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2976+ kez okundu.
 

TRAFİK SORUNUNA ÇÖZÜM ÜRETİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçe trafiğinin önemli çıkış noktalarından biri olan Sivil Savunma Kavşağı’nda perde duvar, kazı ve dolgu çalışmalarıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçe trafiğinin önemli çıkış noktalarından biri olan Sivil Savunma Kavşağı’nda perde duvar, kazı ve dolgu çalışmalarıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Atatürk Bulvarı üzerinde Yeni Mahalle (fındık figürü), Yeni Sanayi ve Çakalçıkmaz Kavşağı’nın ardından, Ulubey yolu üzerindeki Sivil Savunma Kavşağı için hazırladığı projeyi de hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışında yaşanan aksamaların önüne geçiyor.  KAZI DOLGU ÇALIŞMALARININ ARDINDAN ASFALTLAMA YAPILIYOR Hazırlanan projeye göre ilk etapta Altınordu-Ulubey istikametinde yolun sağ tarafına taş duvar imal eden Büyükşehir, aynı noktaya sığınma cebi yapımı için kazı dolgu işlemi gerçekleştirdi. Yine Ulubey güzergâhında refüj kısmında kazı dolgu çalışmalarını sürdüren ekipler orta refüjün daraltılmasının ardından yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi. KENT TRAFİĞİNİN ÇIKIŞ NOKTALARINDAN BİRİ  Sivil Savunma Kavşağı’nda yürütülen projenin hayata geçmesiyle birlikte Karapınar ve Karşıyaka Mahalleleri üzerinden, Ulubey güzergâhı ve çevre yoluna bağlanan ana arterde büyük bir rahatlama yaşanacak. Kentin trafiğinde önemli çıkış noktalarından biri olan Sivil Savunma Kavşağı, Çelebioğlu Köprüsü’nün 2 gidiş ve 2 geliş olmak üzere 4 şeritli olarak hizmete girmesiyle birlikte daha büyük bir önem kazanmış oldu Ordu Büyükşehir Belediyesince kentin trafik akışına nefes aldıran projelerin hayata geçmesiyle birlikte vatandaşlardan da olumlu tepkiler gelmeye başladı. Kent merkezinde nüfus yoğunluğunun her geçen gün artması ve buna paralel olarak Büyükşehir Belediyesinin araç trafiğinde yaşanan yoğunluğa çözüm arayışları ve yeni projeleri hayata geçirmesi halkın taktirini topluyor. HABER MERKEZİ
Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçe trafiğinin önemli çıkış noktalarından biri olan Sivil Savunma Kavşağı’nda perde duvar, kazı ve dolgu çalışmalarıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Altınordu ilçe trafiğinin önemli çıkış noktalarından biri olan Sivil Savunma Kavşağı’nda perde duvar, kazı ve dolgu çalışmalarıyla birlikte asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Atatürk Bulvarı üzerinde Yeni Mahalle (fındık figürü), Yeni Sanayi ve Çakalçıkmaz Kavşağı’nın ardından, Ulubey yolu üzerindeki Sivil Savunma Kavşağı için hazırladığı projeyi de hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışında yaşanan aksamaların önüne geçiyor. 

KAZI DOLGU ÇALIŞMALARININ ARDINDAN ASFALTLAMA YAPILIYOR

Hazırlanan projeye göre ilk etapta Altınordu-Ulubey istikametinde yolun sağ tarafına taş duvar imal eden Büyükşehir, aynı noktaya sığınma cebi yapımı için kazı dolgu işlemi gerçekleştirdi. Yine Ulubey güzergâhında refüj kısmında kazı dolgu çalışmalarını sürdüren ekipler orta refüjün daraltılmasının ardından yolda asfaltlama çalışması gerçekleştirdi.

KENT TRAFİĞİNİN ÇIKIŞ NOKTALARINDAN BİRİ 

Sivil Savunma Kavşağı’nda yürütülen projenin hayata geçmesiyle birlikte Karapınar ve Karşıyaka Mahalleleri üzerinden, Ulubey güzergâhı ve çevre yoluna bağlanan ana arterde büyük bir rahatlama yaşanacak. Kentin trafiğinde önemli çıkış noktalarından biri olan Sivil Savunma Kavşağı, Çelebioğlu Köprüsü’nün 2 gidiş ve 2 geliş olmak üzere 4 şeritli olarak hizmete girmesiyle birlikte daha büyük bir önem kazanmış oldu

Ordu Büyükşehir Belediyesince kentin trafik akışına nefes aldıran projelerin hayata geçmesiyle birlikte vatandaşlardan da olumlu tepkiler gelmeye başladı. Kent merkezinde nüfus yoğunluğunun her geçen gün artması ve buna paralel olarak Büyükşehir Belediyesinin araç trafiğinde yaşanan yoğunluğa çözüm arayışları ve yeni projeleri hayata geçirmesi halkın taktirini topluyor. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.